fbpx

Op zoek naar jouw nieuwe droomhuis?

Maak meer kans op jouw droomwoning

Je herkent het vast wel: tijdens jouw zoektocht naar je droomhuis krijg je te maken met verkopende makelaars die alleen het belang behartigen van de verkoper. Tevens vraag jij je af: waar moet ik op letten? Wat is een woning waard? Wat moet ik vragen tijdens een bezichtiging? Om advies te krijgen en antwoorden op al je vragen, is het verstandig om ons als jouw aankoopmakelaar mee te nemen. 

Huis kopen

Jouw voordelen

Je vergroot je kans

Wij weten precies wat jij voor jouw budget kan verwachten. Daarom helpen we je graag bij het concreet maken van jouw wensen en zoekgebied. En doordat wij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen, vergroten we zo jouw kansen op de woningmarkt.

Er gaat een expert mee op pad

Tijdens bezichtigingen gaan we met je mee. Daarbij stellen we de juiste vragen. En omdat we geen emotie hebben bij de woning, kijken we met een kritische blik naar eventuele aandachtspunten. Zo ben jij ervan verzekerd dat de woning die je op het oog hebt, ook écht jouw droomhuis is.

Je krijgt de beste deal

Wat moet je bieden en hoe pak je de onderhandelingen aan? In deze fase staan wij eveneens aan jouw zijde. Wij weten precies hoe de woning in de markt ligt en kunnen jou goed adviseren over de hoogte van jouw bod. Hierdoor ben jij verzekerd van de beste deal.

Huis kopen

Als eerste op de hoogte bij nieuw woningaanbod?

Het kan lastig zijn om een woning te vinden die voldoet aan jouw wensen én nog beschikbaar is. Wanneer je je inschrijft voor ons woningzoekendenbestand, brengen we jou als eerste op de hoogte van nieuwe woningen die in de verkoop komen. Zelfs nog voordat deze op Funda komen te staan.

Bekijk ons laatste woningaanbod

X