fbpx

NIEUWS, BLOGS EN VLOGS

C&R Makelaars houdt je graag actueel! De makelaarsbranche is altijd in ontwikkeling, dus bij C&R Makelaars zijn we dat ook! Wij houden je dan ook graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, feiten en tips! Veel leesplezier!

I’M SO EGG-CITED – Ben je benieuwd of de paashaas ook eieren komt verstoppen bij jou thuis? ๐ŸกStuur jouw mooiste tekening uiterlijk op 2 april, 12:00 naar ons op of stop โ€˜m in onze brievenbus (Vijfhuizenberg 42a, 4708AL Roosendaal). ๐ŸŽจ En wie weet komt de paashaas ook bij jou langs! Je kunt de kleurplaat downloaden via deze link :ย paastekening. Geen printer? Stuur ons een berichtje en we zorgen dat de tekening jouw kant op komt! #crmakelaars #vrolijkpasen #eieiei #zoekdepaaseieren

  Heb jij ook al een paar keer misgegrepen door het woningtekort op de huizenmarkt? C&R Makelaars geeft je een aantal tips, zodat jij zo snel mogelijk jouw droomwoning vindt! 1. Like onze social mediakanalen. Op Facebook komt de woning als allereerst met een โ€˜SOON ONLINEโ€™. 2. Laat je inschrijven in ons โ€˜ woningzoekende systeemโ€™. Nog voor dat de woning op Funda wordt gezet, gaat er een mail uit naar dit systeem. Hoe? Stuur een mail naar: info@crmakelaars.nl met daarin je woningwensen, zoals de prijsklasse, aantal slaapkamers, woonplaats, soort woning etc. 3. Bekijk met regelmaat onze website. Hier zetten we ..

C&R Makelaars gaat de Sint een handje helpen dit jaar. Stuur je tekening naar ons op of stop ‘m in onze brievenbus (Vijfhuizenberg 42a, 4708AL Roosendaal). Wij geven je tekening door aan de Sint! En wie weet wordt er bij jullie extra aan de deur geklopt (hard geklopt, zacht geklopt). ๐ŸŽ๐Ÿฌ๐Ÿซ ย  Je kunt de tekening ook downloaden via onze website. Geen printer? Stuur ons een berichtje en we zorgen dat de tekening jouw kant op komt. sinterklaas tekening

๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—–๐—ผ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฎ Om de gezondheid van onze klanten, kijkers en collegaโ€™s te waarborgen neemt C&R een aantal aanvullende maatregelen voor de fysieke bezichtigingen (en andere afspraken).  

Menig eigenaar wilt iets aan zijn of haar woning veranderen. Dit kan verschillende redenen hebben, denk aan de wens naar meer ruimte i.v.m. gezinsuitbreiding of een nieuwe hobby. In Nederland zijn er dan een heleboel regels om rekening mee te houden. Deze regels zorgen ervoor dat er bij bouw-, verbouw- of sloopwerkzaamheden geen gevaar of ander ongemak ontstaat voor de bewoners, eigenaren en de omgeving. Vaak is er dan ook bij dergelijke werkzaamheden een vergunning nodig. Deze vergunning kan worden aangevraagd bij de gemeente waarin het bouwwerk zich bevindt. Voor 2010 bestonden er een hoop verschillende vergunningen voor de mogelijke ..

2020 komt steeds dichterbij en er zijn een aantal grote veranderingen aangekondigd voor (toekomstige) huiseigenaren. Stimulans woningmarkt Er komt een bouwfonds van 1 miljard euro zodat het woningtekort verminderd wordt. Op deze manier zou de doelstelling om 75.000 nieuwe woningen per jaar te bouwen haalbaar moeten zijn. Voor starters Er wordt gekeken naar mogelijkheden om het voor starters gemakkelijker te maken op de woningmarkt. Zo komt er in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Maastricht een zelfbewoningsplicht. Via deze weg wilt de overheid kopers verplichten zelf in hun woning te gaan wonen. Dit zal beleggers ontmoedigen en krijgen ..

dec
13

BEDENKTIJD

Je hebt je woning verkocht en een leuke nieuwe woning gevonden. De koopovereenkomsten zijn getekend en de bedenktijd gaat van start. Maar bij welke koopovereenkomst heb je nu recht op de bedenktijd? Je hebt recht op de drie dagen wettelijke bedenktijd als je een woning aankoopt. Sinds 2003 heeft (alleen) een koper drie dagen bedenktijd. Tijdens de bedenktijd mag een koper de koop van een woning ontbinden. De reden dat de bedenktijd is ingevoerd is als bescherming tegen het nemen van overhaaste beslissingen. Bovendien geeft het de koper de tijd om een deskundige te raadplegen over de gesloten koopovereenkomst. De ..

De meeste woningen zijn in de afgelopen jaren enorm in waarde gestegen! Heb jij je wel eens afgevraagd wat de waarde van jouw woning zou zijn? Omdat er plannen zijn om te verhuizen of omdat je gewoon nieuwsgierig bent? Vaak kun je vrijblijvend een makelaar langs laten komen voor een indicatie van de huidige waarde van de woning. Maar noemen we dit nu een taxatie of een waardebepaling? Verschil taxatie en waardebepaling Stel: je bent je aan het oriรซnteren om een andere woning te kopen. Een waardebepaling kan je dan inzicht geven in de waarde van je huidige woning en ..

Vanaf 2015 is het verplicht om een definitief energielabel te hebben tijdens de overdracht van een woning. Het systeem voor het aanvragen van het definitieve energielabel staat al vanaf het begin ter discussie. Hoe werkt het systeem, is het wel betrouwbaar en moet het eigenlijk niet op de schop?   Oorspronkelijk was het leveren van een energielabel bij verkoop sinds 1 januari 2008 al verplicht, het moest er namelijk voor zorgen dat mensen gestimuleerd werden om energiebesparende maatregelen te nemen. Er was destijds veel kritiek op het systeem, waarbij een energieadviseur langs de woning kwam om een inventarisatie uit te ..

In de blog van vorige week is alles te lezen over de meerwaarde van energiebesparende maatregelen aan de woning. Ze dragen bij aan een beter milieu, meer wooncomfort en zorgen bovendien voor een lagere energierekening. Hiervoor dien je echter wel een eenmalige investering te doen en deze investering kan in sommige gevallen hoog oplopen. Wie zijn woning wil verduurzamen maar hiervoor onvoldoende eigen middelen heeft kan dit op verschillende manieren financieren: Hogere hypotheek Energiebespaarlening Groene leningen Duurzaamheidsregeling Hypotheek Bij de meeste geldverstrekkers is het mogelijk om een hogere hypotheek af te sluiten indien je een woning koopt die energiezuinig is ..

X