fbpx

Hoi! Wij zijn C&R Makelaars

Woon jij in Roosendaal of omstreken en ben je van plan je huis te gaan verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We heb­ben makelaardij en marketing onder 1 dak en zijn hiermee groot genoeg om op te val­len en klein genoeg om met een persoonlijke aanpak te werk te kunnen gaan.

Van onze klanten onze ambassadeurs maken. Dat is onze missie. Klanten die zo tevreden zijn, dat ze C&R Makelaars bij hun vrienden en familie aanraden. Hoe bereik je dat? Bij C&R Makelaars doen wij het net even anders. Wij zijn de nieuwe generatie met een frisse blik en topdiensten. Daarmee gaan wij sa­men met jou voor succes!

Wij vinden dat bij het verkopen van een huis veel meer komt kijken dan alleen een te koop bord in je tuin, een plaatsing op Funda en een handtekening bij de notaris. Wij pakken het grootser aan en dat met veel passie en ener­gie. Wij zijn namelijk van mening dat alleen het beste goed genoeg is en zetten net die extra stappen om jouw huis nog opvallen­der in de markt te zetten. Daarom werken wij samen met een team van specialisten op o.a. het gebied van woningfotografie, woningopname en plattegronden. Zo kunnen wij met de volle focus doen waar wij zelf goed in zijn: de verkoop van jouw huis. We bepalen de doelgroepen voor de woning en richten onze hele campagne daar op in. We gebruiken zowel de traditionele, maar voor­al ook de nieuwe communicatiemiddelen. Denk hierbij o.a. aan Facebook, Instagram en Whatsapp.

Ook de 9 tot 5 mentaliteit vinden we iets van vroeger. Wij staan elke werkdag tot 21:00 voor je klaar en uiteraard ook in het weekend. Zo zorgen we ervoor dat jouw potentiële kopers ook buiten werktijd op hun gemak kunnen komen kijken wanneer zij daar de tijd voor hebben. En zeg nu zelf, dat komt jou toch ook veel beter uit?

X