fbpx

Hoi, Wij zijn C&R Makelaars!

Enthousiaste vakidioten met een passie voor vastgoed

Wij zijn C&R Makelaars, de nieuwe generatie makelaars. Een gemotiveerd team van makelaars met hart voor onze klanten en passie voor de woningmarkt. Bij ons geen flauwekul, maar eerlijkheid, transparantie en een flinke dosis enthousiasme. 

Wij hebben een uitstekende kennis van jouw regio. Hierdoor voorzien we jou en de potentiële kopers van waardevol en persoonlijk advies. Daarbij staat er achter onze makelaars een ambitieus marketingteam. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van advertising in de vastgoedsector. Zij zorgen voor een op maat gemaakte marketingstrategie, waardoor we het beste resultaat voor jouw woning behalen.

Benieuwd naar het hele team? Klik dan op de button hieronder!

Team C&R makelaars

De cijfers liegen er niet om

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Van het vinden van jouw nieuwe droomhuis tot aan het uitvoeren van een uitgebreid taxatierapport. We doen het allemaal. Dus, wil jij graag jouw woning verkopen, of ben je op zoek naar jouw droomwoning? Wij helpen je met alle liefde en plezier. Ook als je er nog niet aan uit bent en nog vragen hebt. We staan je graag te woord tijdens een kennismakingsgesprek. Dit kost je overigens helemaal niks. Behalve een kopje koffie dan.

45
X