fbpx
C&R Makelaars

Moutberg 66, Roosendaal, Nederland

Bekijk op de kaart
€239.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben je op zoek naar een modern 3-kamer appartement gelegen op de 4e verdieping van het appartementencomplex De Libel? Dit appartementencomplex is gelegen op een ongekend mooie plek met veel groen aan de rand van de woonwijk Weihoek. Het complex beschikt over een royaal parkeerterrein, een lift, er is een berging aanwezig in het ondergelegen souterrain en een ruim balkon waar je in de ochtend al geniet van de opkomende zon!

Entree
Je kunt de auto parkeren voor het appartementencomplex op het royale parkeerterrein. Bij de hoofdingang bevinden zich de brievenbussen en het beltableau. Vanuit de hal is er toegang tot de berging, de lift en de trapopgang. Via de lift of trap ga je naar de vierde verdieping. Welkom! Via de voordeur kom je in het portaal met meterkast en garderobewand, vanuit hier bereik je de centrale gang met toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde, de woonkamer, de badkamer (1999), de wasruimte en het toilet met fonteintje.

Wonen & koken
Sfeer, dat proef je als je de woonkamer in komt! Een open lichte leefruimte met een open keuken en een schuifpui naar het balkon. De open keuken (1999) met bar is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals o.a. een 4 pits gasfornuis met afzuiging, 2 koelkasten, een vriezer en een vaatwasser. De woonkamer is op meerdere manieren in te delen met voldoende ruimte voor een ruime zit- en eethoek. Daarnaast kun je in de koude wintermaanden heerlijk genieten van het vuur van de gashaard.

Slapen & douchen
Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. De slaapkamers beschikken over spachtelputz wanden en de eikenhouten vloer met ondervloer, deze is doorgetrokken in het gehele appartement. De ruime badkamer beschikt over een bad/douche, een toilet en een badmeubel met wastafel. In het appartement is een aparte wasruimte/opslagruimte aanwezig welke de nodige opslagcapaciteit biedt. Tevens beschikt het appartement over een extra apart toilet.

Zonnen & genieten
Even zin in rust i.p.v. gezelligheid? Pak een boek en verplaats je naar het balkon. Deze is gelegen op het zuiden en biedt een oase van zon, rust en privacy! Zoek je liever een plekje in de schaduw? Daarvoor kun je terecht onder het zonnescherm.

Omgeving & opslag
Het appartement heeft een eigen berging met elektra en naast het complex ligt een grote parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid. Het appartement is onderdeel van het appartementencomplex 'De Libel' in de kindvriendelijke wijk Weihoek. Het centrum van Roosendaal is met de fiets binnen 10 minuten te bereiken. Hou je van wandelen of vissen? Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het buitengebied.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1999 * Woonoppervlakte 85 m2 * Inhoud 267 m3 * Kindvriendelijke wijk 'Weihoek' * 2 slaapkamers * Eikenhouten vloer * Keuken (1999) met bar en inbouwapparatuur * Schuifpui naar het balkon * Apart toilet * Aparte wasruimte * CV 1999 * Volledig voorzien van dubbele beglazing * Balkon op het zuiden * Hordeur * Zonnescherm * Complex met lift en trap * VVE kosten € 116,- p.m. *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €239.500
Status VERKOCHT
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 85m2
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (20)

X