fbpx
C&R Makelaars

Kalsdonksestraat 97, Roosendaal, Nederland

Bekijk op de kaart
€192.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Deze tussenwoning op 5 minuten fietsen van het centrum heeft maar liefst 4 slaapkamers, een moderne woonkamer en strakke open keuken. Zie jij jezelf hier al wonen? Kom dan snel een kijkje nemen!

Entree
Parkeer je auto in één van de parkeervakken voor de deur en kom gezellig binnen. Via de hal is bereik je het toilet, de meterkast en de woonkamer.

Wonen & koken
Deze gezellige woonkamer heeft een nette laminaatvloer en een fijne lichtinval. Dankzij de open keuken kun je heerlijk kokkerellen en tegelijkertijd een drankje doen met de gasten in de woonkamer. De keuken beschikt over een kookplaat met afzuiging en een vaatwasser. Via de woonkamer kun je naar de eerste etage middels de dichte trap.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal kom je op de overloop terecht welke toegang geeft tot 3 slaapkamers. Ook de slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer.
En dan die heerlijke badkamer! Modern en voorzien van een inloopdouche en wastafel.
Via de vaste trap bereik je de tweede etage. Deze is verrassend ruim door de grote nokverhoging. Hier creëer je met gemak een vierde slaapkamer en is tevens een aansluiting voor wasmachine en droger.

Tuinieren, zonnen & genieten
De tuin is bijna volledig bestraat en bied voldoende ruimte om er een leuke lounge set weg te zetten. Ook is de tuin voorzien van een stenen schuur en achterom.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1982 * Perceel 65 m2 * Woonoppervlakte 83,7m2 * Inhoud 294,72m3 * Dubbel glas * Kunststof kozijnen * Berging *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €192.500
Status VERKOCHT
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 84m2
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Vergelijkbare woningen (13)

X