fbpx
C&R Makelaars

Jordaensplein 14, Roosendaal, Nederland

Bekijk op de kaart
€219.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving




Op zoek naar een leuke tussenwoning met 3 slaapkamers? Op de begane grond beschikt deze woning over een tegelvloer met vloerverwarming, nooit meer koude voetjes dus! Daarnaast heeft de woning een moderne keuken met inbouwapparatuur, kunststof kozijnen met dubbel glas en een gezellige tuin met achterom. Maar dat niet alleen, de woning ligt in een gezellige buurt bij verschillende winkels en uitvalswegen. Ben jij al enthousiast geworden? Vraagprijs €219.500,- k.k. Kom snel een kijkje nemen!

Entree
Via de voordeur kom je in de hal terecht van deze gezellige woning. De hal geeft je toegang tot de meterkast, toilet, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. De hal is voorzien van een tegelvloer en een inbouwkast.

Wonen & koken
Via de hal kom je in de gezellige woonkamer waar aangenaam veel licht naar binnen valt. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en granol wanden. De ruimte laat zich gemakkelijk indelen met een aparte zithoek en een gezellige eettafel. Ook is de woning voorzien van dubbelglas en kunststof kozijnen. De moderne keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gasfornuis met afzuiging, vaatwasser en combi-magnetron.

Slapen, dromen & douchen
De overloop op de eerste verdieping geeft je toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De nette badkamer is uitgevoerd is met een douche en wastafel. De eerste verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer en granol wanden. De tweede verdieping is te bereiken middels een vlizo trap en is zeer geschikt als extra berging.

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de keuken bereik je de fijne achtertuin met achterom. De bewoners hebben hier een mooie ruimte gecreëerd welke voor hen nu dient als wellness ruimte. De tuin is netjes aangelegd dus hier ga je heel wat uurtjes doorbrengen!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1956 * Woonoppervlakte 97 m2 * Perceel 130 m2 * Inhoud 390 m3 * 3 slaapkamers * Nette keuken * Voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas * Nette achtertuin met achterom*

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.


Overdracht
Vraagprijs €219.500
Status VERKOCHT
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 96.6m2
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Floor Plan

Vergelijkbare woningen (17)

X