fbpx
C&R Makelaars

Willemstraat 53a 4701 HB

Bekijk op de kaart
€229.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een instapklare levensloop bestendige woning op loopafstand van het centrum van Roosendaal en toch rustig gelegen? Deze woning beschikt over 2 parkeerplaatsen, een berging, sfeervolle woonkamer met moderne open keuken, 1 slaapkamer, een moderne badkamer, een apart toilet en een wasruimte. De achtertuin is op het westen gelegen, dus zonaanbidders zijn hier op het juiste adres! Daarnaast is de woning voorzien van 4 zonnepanelen. Interesse? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer de auto voor de deur en loop via de voortuin naar de voordeur. De containers worden netjes weggewerkt in de houten opbergkast. Je komt binnen in de hal, deze is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en spachtelputz wanden. De hal beschikt over een meterkast en geeft toegang naar de woonkamer.

Wonen & Koken
Deze sfeervolle woonkamer heeft veel lichtinval en beschikt over een tegelvloer met vloerverwarming en spachtelputz wanden. De woonkamer is voorzien van een zitgedeelte, een open keuken en de eettafel. De moderne keuken beschikt over een composiet werkblad, een 5-pits gasfornuis met afzuiging, koelkast, vaatwasser en een combi-oven. Via de woonkamer bereik je de wasruimte met opbergruimte, het moderne hangtoilet, de slaapkamer en de deur naar de achtertuin.

Slapen, dromen & douchen
Dat is het fijne aan een levensloop bestendige woning. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Via de slaapkamer bereik je de prachtig afgewerkte badkamer. Deze moderne badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche, een badkamermeubel met wastafel.

Tuinieren, zonnen & genieten
Heerlijk genieten van de middag en avondzon? Dat kan in deze knusse achtertuin. Hij is voorzien van een nette erfafscheiding, sierbestrating en een buitenkraan. Aan de overkant van de woning is een stenen berging voor de fietsen.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 2016 * Levensloop bestendige woning * Tegelvloer met vloerverwarming * Moderne keuken met inbouwapparatuur * 4 zonnepanelen * Instapklaar * 2 eigen parkeerplaatsen * Berging * CV-ketel eigendom 2016 * Volledig voorzien van dubbel glas * Achtertuin op het westen gelegen * Wasruimte *
Overdracht
Vraagprijs €229.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 2016
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 48
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (409)

X