fbpx
C&R Makelaars

Hoveniersberg 122 4708 HC

Bekijk op de kaart
€325.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Het mag gezegd worden: wat een fijn huis is dit! Deze goed onderhouden woning beschikt over een nette keuken en badkamer, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4) en een fijne tuin op het zuid-westen gelegen. Ja, in deze 2-onder-1-kap met eigen oprit en carport is het perfect wonen in zo’n gezellige woonwijk.

Entree
Wonen & koken
Parkeer je auto op eigen oprit en je bent bij de voordeur, welkom! Ideaal is de carport, boodschappen haal je voortaan altijd droog binnen en de autoruiten krabben in de wintermaanden is verleden tijd. In de hal bevinden zich de trap naar de eerste verdieping, de meterkast, het toilet en de deur naar de woonkamer. De ruime sfeervolle woonkamer laat zich gemakkelijk indelen met een aparte zithoek en een lange eettafel grenzend aan de openslaande tuindeuren. De woonkamer is voorzien van spachtelputz wanden en een mooie parketvloer. Via de grote ramen valt aangenaam veel licht naar binnen. De open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een hoekopstelling. De keuken is de plek die de chef in je laat shinen. Deze beschikt over een 4-pits gasfornuis met afzuiging, een combi-oven, koelkast en een vaatwasser.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal kom je op de overloop terecht. Vanuit hier bereik je 2 slaapkamers en de badkamer. De nette badkamer beschikt over een bad met douche, toilet en een wastafel. De slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer en de master bedroom beschikt over een heuse walk-in-closet, de droom van elke vrouw! Heb je meer ruimte nodig? Check! Middels een vaste trap bereik je de tweede verdieping, hier bevinden zich de voorzolder en een derde slaapkamer, beide met een dakraam. De voorzolder beschikt over voldoende opbergruimte, de CV-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Tuinieren, zonnen & genieten
Dat wordt genieten, want met een tuin gelegen op het zuidwesten heb je heel veel zon. De tuin is mooi aangelegd met een terras, nette erfafscheiding, plantenborders, grint en beplanting. Tevens beschikt de achtertuin over een zonnescherm en een kraantje. Aan de zijkant van de woning bevindt zich de ruime garage, deze beschikt over een elektrische roldeur, licht en elektra.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1989 * Woonoppervlakte 103 m2 * Perceel 255 m2 * 3 slaapkamers, mogelijkheid tot 4 * Heuse walk-in-closet * Tuin op het zuidwesten gelegen * Nette badkamer * Garage * Carport * Eigen oprit * Zonnescherm * Openslaande tuindeuren *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €325.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1989
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 103
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X