fbpx
C&R Makelaars

Onze Lieve Vrouwestraat 81 4735 AA

Bekijk op de kaart
€567.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Deze prachtige vrijstaande energie neutrale woning met veel buitenruimte in het sfeervolle dorp Zegge zit vol met verrassingen! Een uniek jaren ‘30 pand in de Zegge met 22 zonnepanelen, volledig geïsoleerd, vloerverwarming, power walls, 3 parkeerplaatsen op eigen terrein en met nog enorm veel meer mogelijkheden, zoals een kantoor aan huis, aanleunwoning of een aparte “vleugel” voor je kinderen. Het pand bestaat namelijk uit twee gedeeltes, het “ouderlijk huis” en het “aangebouwde huis”. Het ouderlijk huis dateert van 1937 en is volledig gerenoveerd en beschikt over een ruime lichte woonkamer met palletkachel, 2 ruime slaapkamers en moderne badkamer. Het aangebouwde huis beschikt over een luxe leefkeuken met openslaande deuren naar de afgesloten binnenplaats, een sfeervolle woonkamer met toegang tot de ruime achtertuin met overkapping, een slaapkamer/kantoor op de begane grond en een verdiepingsvloer waar je met gemak een tweede badkamer en nog eens twee slaapkamers creëert. Vraagprijs € 567.000,- k.k. Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Entree
Parkeer de auto op de ruime oprit en ga op z'n dorps achterom of via de voordeur.

Wonen & koken
Wat een ruimtes en wat een mogelijkheden! Een hele grote eyecatcher van de woning is de ruime woonkeuken met kookeiland en luxe inbouwapparatuur. Deze is voorzien van een 5-pits inductie kookplaat met dubbele afzuiging, 2 vaatwassers, oven, combi-oven, stoomoven en een Quooker. Tijdens het kokkerellen klets je gezellig mee met de gasten aan de eettafel, ook staat de woonkeuken in open verbinding met de achtertuin, vanwege de openslaande tuindeuren. Tevens beschikt de keuken over een moderne tegelvloer met vloerverwarming, houten balken, gestucte wanden en een aparte inbouwkast met de aansluiting van de wasmachine. Via de mooie ensuite deuren loop je door naar de woonkamer aan de achterzijde van de woning. De woonkamer beschikt over veel lichtinval, openslaande tuindeuren met een prachtig uitzicht over de riante tuin en via deze woonkamer bereik je de gang met toilet, trappenkast, de trap naar de eerste verdieping en de extra ruimte op de begane grond. Ideaal te gebruiken als kantoor aan huis of eventueel mantelzorg.

Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer van het “ouderlijk huis”, welke is voorzien van leemstuc wanden en de vloer is nog naar smaak te plaatsen. Daarnaast is de ruimte voorzien van openslaande tuindeuren en een palletkachel. De kelderkast is voorzien van een van de omvormers voor de zonnepanelen, drie accu's van het merk Enphase (energieopslag systeem ter overname) en watertank (1000 liter) met boiler voor tapwater.

Slapen, dromen & douchen
Boven in het ''ouderlijk huis'' bevinden zich twee ruime slaapkamers en de badkamer. In de slaapkamers is de wandafwerking met leemstuc en een kurkvloer. Een leuk weetje over leemstuc is dat het al eeuwen gebruikt wordt als afwerking voor wanden en dat het warmte- en vochtregulerend werkt. De grote slaapkamer heeft nog een open bergzolder. De moderne badkamer is voorzien van een bad, douche, wastafel en toilet. De tweede verdieping is niet voorzien van radiatoren ruimtes, maar van wandverwarming. De eerste verdieping in het aangebouwde huis is nog geheel in te delen. Wil je bijvoorbeeld een extra badkamer, meerdere slaapkamers of hobbyruimte, alles is mogelijk.

Tuinieren, zonnen & genieten
De ruime achtertuin heeft veel privacy, een nette erfafscheiding en veel groen. Er zijn veel mogelijkheden in deze tuin met bijvoorbeeld het houden van dieren. Achterin de tuin is een overkapping te vinden met een houten berging.

Bijzonderheden
*Bouwjaar 1937 * Perceel 672 m2 * Woonoppervlakte 170 m2 * Inhoud 687 m3 * Vrijstaande woning met ontzettend veel mogelijkheden * Uniek jaren '30 pand * Luxe leefkeuken met kookeiland en inbouwapparatuur * 22 zonnepanelen * Woning is gasloos * Dubbele luchtwarmtepomp (ter overname) * 3 accu's voor energieopslag *
Overdracht
Vraagprijs €567.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1937
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 170
Energie
Label A
Geldig tot 03/08/2031
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
X