fbpx
C&R Makelaars

Stationsplein 15 4702 VZ

Bekijk op de kaart
€409.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wat een fantastisch karakteristiek huis is dit! Een parel van een woning op een prachtige locatie tegenover het treinstation van Roosendaal. Ondanks de beleving van het stationsplein ervaar je hier geen geluidsoverlast en geniet je zowel binnen als buiten van de rust! Deze sfeervolle woning is voorzien van luxe en is dan ook compleet gemoderniseerd zonder de authentieke elementen te verliezen. Daarnaast beschikt de woning over 5 ruime slaapkamers, een moderne badkamer en via de openslaande deuren bereik je de ruime achtertuin op het zuiden! Vraagprijs €409.000 k.k. Kortom, werkelijk een droomhuis!

Entree
De woning heeft aan de voorzijde een sfeervolle entree met veel authentieke elementen, vanuit hier bereik je de trap naar de eerste verdieping, de meterkast, het moderne hangtoilet en de deur naar de woonkamer.

Wonen & koken
De sfeervolle woonkamer beschikt over een zitgedeelte en een eetgedeelte, welke grenst aan de open keuken. Een heerlijke plek om bij te kletsen aan die 6-of-8-persoons eettafel, in de winter plof je heerlijk met een glas wijn op de bank en in het voorjaar open je de openslaande tuindeuren om al vroeg te genieten van buiten. Daarnaast beschikt de woonkamer over strakke wandafwerking, een houten vloer en veel lichtinval door de grote raampartijen. De open keuken beschikt over een 7-pits gasfornuis, maar liefst 4 ovens en een vaatwasser. Nodig de familie en vrienden alvast maar uit en laat de chefkok in je shinen!

Slapen, dromen & douchen
Die andere belangrijke plek in huis is de badkamer. Douchen, tandenpoetsen, maar vooral ook om even te ontspannen. Nou, dat gaat hier helemaal goed komen met de ruime douche, de stijlvolle wastafels en het ligbad. Onze tip: Pak hier jouw oplaad momentje, na het verhuizen is dit die heerlijke stek voor me-time! Aan slaapkamers geen gebrek, de eerste verdieping beschikt over 3 sfeervolle en ruime slaapkamers die voorzien zijn van strakke wanden en een houten vloer. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee extra slaapkamers en een dakkapel.

Tuinieren, zonnen & genieten
Deze fijne ruime achtertuin, om heerlijk in te genieten! Deze is op het zuiden gelegen, dus aan zon geen gebrek! Verder beschikt de tuin over meerdere gezellige zitplekjes, nette erfafscheiding, bestrating, een berging, een grasveldje en de buitenkeuken inclusief gemetselde pizzaoven. Zie jij jezelf hier al genieten in het zonnetje?

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1939 * Karakteristieke ruime woning * Woonoppervlakte 184 m2 * Inhoud 686 m3 * Perceel 190 m2 * Gelegen tegenover het station * Gemoderniseerde sfeervolle woning met authentieke elementen * Open keuken * Openslaande deuren naar de achtertuin * Kelderkast * Glas in lood ramen * Tussenportaal/bijkeuken * 5 slaapkamers * Dakkapel * Moderne badkamer met ligbad, ruime douche en stijlvolle wastafels * Ruime achtertuin gelegen op het zuiden * Grotendeels voorzien van dubbelglas * CV-ketel 2015 * Ruime bergzolder op de tweede verdieping *
Overdracht
Vraagprijs €409.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1939
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 184
Energie
Label F
Geldig tot 05/01/2031
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X