fbpx
C&R Makelaars

Muurberg 3 4708 NB

Bekijk op de kaart
€659.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Dit is jouw kans om vrijstaand te wonen in geliefde wijk de Weihoek in deze prachtig woning! De woning is volledig gemoderniseerd, beschikt over maar liefst 21 zonnepanelen en biedt de mogelijkheid om 5 slaapkamers te creëren. Deze woning moet je van binnen gezien hebben om de fijne leefruimtes te ervaren. Plan nu jouw bezichtiging in!

Entree
Parkeer de auto op de ruime oprit of in de garage. Vanuit de overdekte entree lopen we naar binnen. De hal beschikt over een toilet en de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Laten we snel doorlopen naar het hart van de woning: de woonkamer.

Wonen en koken
Via de hal zijn we aangekomen in de woonkamer. De woonkamer beschikt over een moderne laminaatvloer en een uitbouw aan de zijkant-achterkant. Wat meteen opvalt is de fijne lichtinval door de vele raampartijen en de ruimte door de uitbouw aan de achterzijde. In de winter zit je hier heerlijk bij de gashaard en in de zomer heb je zicht op de achtertuin vanuit de leefkeuken. De keuken is voorzien van koelkast, vriezer, oven, 5-pits-gasfornuis (pitcooking), down draft afzuigkap, warmhoudlade vaatwasser en Quooker. Deze Siematic keuken met kookeiland is de droom van iedere kookliefhebber! In de uitbouw bij de keuken is plaats voor een tweede eettafel. Vanuit de keuken bereik je tevens de bijkeuken.

Slapen, dromen en douchen
Via de trap in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 4 slaapkamers en de badkamer. De luxe badkamer is in 2020 geplaatst voorzien van een ruime inloopdouche, bubbelbad, hangtoilet, badkamermeubel met waskom en centrale afzuiging. Wat een plaatje! Op de tweede verdieping bevindt zich de ruime zolder waar de CV-ketel en de unit van de zonnepanelen hangen. Deze verdieping wordt nu als bergruimte gebruikt, maar je kunt hier zeker nog 1 of 2 slaapkamers creëren.

Tuinieren, zonnen en genieten
Deze prachtig aangelegde en onderhouden tuin bevind zich op het zuiden! Geniet onder de overkapping van de zon en de schaduw. De tuin is voorzien van bestrating, gras, een spiegel vijver, schuur en elektrisch zonnescherm. Hier geniet je op zonnige dagen heerlijk met vrienden en familie!

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1999 * Volledig voorzien van ingebouwde rolluiken (m.u.v. voordeur) * Houten kozijnen met dubbelglas * Schilderwerk 2017 * Badkamer 2020 * Tuin op het zuiden* 21 zonnepanelen *
Overdracht
Vraagprijs €659.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1999
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 189
Energie
Label A
Geldig tot 31/12/2030
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X