fbpx
C&R Makelaars

Susannadonk 115 4707 WT

Bekijk op de kaart
€265.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Op zoek naar een instapklare tussenwoning die gelegen is in de kindvriendelijke wijk de Langdonk in Roosendaal? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze leuke woning is voorzien van een moderne open keuken en heeft (mogelijkheid tot) 4 slaapkamers en als dat nog niet genoeg is, beschikt deze woning ook over een leuke tuin met veel privacy! Ben jij nieuwsgierig geworden?

Entree
Parkeer de auto voor de deur en treed binnen in deze fijne woning. Welkom in de hal! Vanuit de hal bereik je het toilet, de gezellige woon- en eetkamer en de trap naar de eerste verdieping. Daarnaast is de hal voorzien van een tegelvloer met houtlook en strak gestucte wanden. Loop je met ons mee?

Wonen & koken
Vanuit de hal stap je binnen in de gezellige woon- en eetkamer. Wat meteen opvalt is de ruimte en het daglicht, creëer hier verschillende zithoekjes want hier heb je zeker ruimte voor, een fijne loungebank en een royale eetkamer tafel past hier zeker in! Houd jij van koken? Dan word je in deze keuken de chef-kok in huis! Wat een ruime keuken zeg, hier heb je voldoende opbergruimte om je pannen en servies netjes op te bergen. Deze leuke keuken bestaat uit maar liefst een oven en een combi- ovens, een vaatwasser, koel-vriescombinatie en een 5-pits gasfornuis!

Slapen, dromen & douchen
Wanneer je de trap in de hal oploopt kom je terecht op de eerste verdieping. De eerste verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer en strak gestucte wanden. Daarnaast heb je hier toegang tot de 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer beschikt over een douche, toilet en een wastafelmeubel met wastafel. Samengevat dus alles wat je nodig hebt! Via de vaste trap kom je op de tweede verdieping, door de dakkapel heb je ook nog de ruimte om een vierde slaapkamer te realiseren. De sfeerimpressie geeft een indruk wat voor prachtige masterbedroom je van deze zolder kunt maken! De perfecte woning voor gezinnen!

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de woonkamer kom je terecht in de tuin, creëer hier verschillende zit hoeken en geniet van het weer, er is hier voldoende ruimte om zowel een plekje in de zon als in de schaduw te vinden! Daarnaast is er aan de voorkant van de woning een berging te vinden waar je fietsen en gereedschap op zou kunnen bergen. Daarnaast is hier ook de aansluiting voor de wasmachine en droger te vinden. Wat handig!

Bijzonderheden
* Kindvriendelijke wijk de Langdonk * Ruime woning * Moderne open keuken * 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4)* Mogelijkheid tot aankoop van losse garage (vraagprijs €20.000,- k.k.) *
Overdracht
Vraagprijs €265.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1970
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 148
Energie
Label C
Geldig tot 30/03/2031
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X