fbpx
C&R Makelaars

Planken Wambuis 36 4708 DZ

Bekijk op de kaart
€347.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben je op zoek naar een mooi afgewerkte en instapklare hoekwoning in de kindvriendelijke wijk de Tolberg? Deze perfecte woonspot heeft het allemaal! Een sfeervolle woonkamer met moderne open keuken en een kookeiland, 4 slaapkamers, een moderne badkamer met bad en inloopdouche en een zonnige achtertuin. Vraagprijs €347.000 k.k. Zoek niet verder!

Wonen en koken
Via de voordeur kom je in de hal terecht welke toegang geeft tot de woonkamer, de meterkast en een modern toilet. De lichte sfeervolle woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, strakke wanden en staat in open verbinding met de keuken. Deze is voorzien van een kookeiland, voldoende opbergruimte en inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gasfornuis met afzuiging, een vaatwasser, combi-oven en een messen magneetstrip. Laat de chef-kok maar shinen!

Slapen, dromen & douchen
Via de trap kom je op de overloop welke toegang geeft tot 3 ruime slaapkamers en de moderne badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, nette wanden en 1 slaapkamer is voorzien van een inloopkast. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, een luxe douchecabine, toilet, designradiator en een dubbele wastafel met spiegel. Aan slaapkamers geen gebrek, want ook op de tweede verdieping vind je een extra ruime slaapkamer, waar je er zelfs 2 van kan maken. Tevens vind je hier een bergzolder en een wasruimte met een mechanische ventilatie. 

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de woonkamer kom je terecht in de zonnige achtertuin welke op het noordoosten gelegen is. De achtertuin is voorzien van nette erfafscheiding, meerdere gezellige zithoekjes, een berging en heeft tevens een achterom. Zie jij jezelf hier al genieten van een BBQ met vrienden?

Bijzonderheden
* Bouwjaar 2007 * Perceel 167 m2 * Woonoppervlakte 144 m2 * Moderne keuken met kookeiland * Sfeervolle woonkamer * 4 slaapkamers * Inhoud 494 m3 * Moderne badkamer met bad en inloopdouche * Volledig voorzien van dubbelglas * Dichtbij scholen en speeltuintjes * Dichtbij Tolbergcentrum *
 
Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €347.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 2007
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 144
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (422)

X