fbpx
C&R Makelaars

Dadelberg 1 4708 DN

Bekijk op de kaart
€315.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Een enorm leuke woning waar je direct verliefd op wordt! Niet alleen op de woning maar ook op de plek. Wonen aan de Dadelberg 1 bied je alle rust door de prachtige ligging aan het water. Wonen in een kindvriendelijke wijk met alle voorzieningen binnen handbereik. Zo vind je hier winkels, scholen, kinderopvang en meerdere speeltuintjes op loopafstand. Naast de mooie situering heeft deze woning nog veel meer te bieden! Zo heeft de woning 3 slaapkamers, een moderne keuken, een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger en een prachtige tuin. Ben je al nieuwsgierig naar meer? Maak dan snel een afspraak!

Entree
De voorpret begint al bij aankomst, de mooie uitstraling van de woning. We nemen je dan ook graag verder mee! Parkeer je auto op de oprit (of in de garage) en kom binnen. Via de hal betreed je de woning. De entree is voorzien van strak gestucte wanden en een tegelvloer welke doorloopt over de hele begane grond. De entree geeft toegang tot de meterkast, toiletruimte, de trapopgang en de woonkamer.

Wonen & koken
Wanneer je in de woonkamer komt weet je het: Dit wordt jouw paleis. De wanden zijn voorzien van strak gestucte wanden en ook weer deze nette tegelvloer. Je kunt de woonkamer gemakkelijk indelen met voldoende ruimte voor een zithoek en eettafel, geniet hier van de grote bank na een lange dag werken. Door naar de keuken, aan de achterzijde van de woning. Hier ga je zeker een heleboel heerlijke maaltijden bereiden, hier ben je echt de chef-kok. De boven-/onderkasten en de lades geven genoeg ruimte om al je servies, pannen en ingrediënten op te bergen. Daarnaast beschik je in deze keuken uiteraard over de nodige inbouwapparatuur: een 5-pits gasfornuis, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Daarnaast is er een ook bijkeuken te vinden met aansluiting voor wasmachine en droger, wat ideaal!

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal bereik je de eerste verdieping. Vanuit de overloop heb je toegang tot 2 slaapkamers en de moderne badkamer. De slaapkamers zijn allen identiek qua afwerking: strak gestucte wanden en een laminaatvloer. Één van de slaapkamers heeft zelfs een op maat gemaakte inbouwkast die achter zal blijven. Vervolgens kun je de dag goed starten in de badkamer. Deze moderne badkamer heeft alles wat je hart verlangt, een inloopdouche, een ligbad, wastafel en toilet. Ben jij aan een warme bad toe na een lange dag werken? Dan ga je hier zeker genieten. De tweede verdieping is een verdieping met fijne lichtinval en nog een ruime slaapkamer, ook heb je hier ruimte om je spullen op te bergen, berg hier je carnaval/kerst spullen op en opgeruimd staat netjes.

Tuinieren, zonnen & genieten
Bij lekker wonen hoort ook lekker buiten kunnen zijn! In deze tuin komt dat zeker wel goed. De tuin beschikt over veel een overkapping, een achterom, een berging voor al het gereedschap en een garage. Of je nu liefhebber bent van zon of schaduw er is altijd wel een plekje te vinden. De woning heeft geen directe achterburen en biedt veel privacy. Zie jij jezelf hier al barbecueën met al je vrienden en familie? Plan dan snel een bezichtiging in!

Bijzonderheden
*Gelegen in kindvriendelijke wijk Tolberg* eigen oprit * 3 slaapkamers* bijkeuken* moderne badkamer* ruime tuin* schuur* overkapping * op maat gemaakte inbouwkast * Oplevering 01-03-2023 *
Overdracht
Vraagprijs €315.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2023-03-01
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1987
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 106
Energie
Label C
Geldig tot 19/04/2032
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X