fbpx
C&R Makelaars

Nispensestraat 48 4701 CX

Bekijk op de kaart
€309.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke vrijstaande woning op loopafstand van het centrum? Deze toffe karakteristieke woning beschikt over 4 slaapkamers en veel woonruimte en kun je helemaal omtoveren tot jouw droomhuis! Ben jij al benieuwd geworden? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto in de garage en kom binnen in de karakteristieke woning. Je komt binnen in de ruime hal, welke voorzien is van vloerbedekking en spachtelputz wanden. Vanuit de hal bereik je de woonkamer, keuken, de slaapkamer, doucheruimte en de trap naar de 1e verdieping.

Wonen en koken
Vanuit de hal lopen we door naar de woonkamer. De woonkamer beschikt over een fijne lichtinval en voldoende ruimte voor het plaatsen van een gezellige zithoek. Droom jij van een ruime hoekbank en grote eettafel? Betrek de slaapkamer aan de voorzijde dan bij de woonkamer zodat je nog meer woonruimte hebt. Als de koudere dagen er weer aan komen geniet je hier heerlijk bij de haard. De woonkamer is voorzien van vloerbedekking en behangen wanden. De keuken is voorzien van een oven, koelkast, en een 4-pits gasfornuis. Daarnaast biedt deze voldoende ruimte voor het plaatsen van een gezellige ontbijttafel.

Slapen, dromen & douchen
De woning beschikt over een hele slaapvoorziening op de begane grond, waardoor deze ook te gebruiken is als gelijkvloerse woning. Op de begane grond bevindt zich namelijk ook de douche. Op de 1e verdieping bevinden zich nog eens 3 slaapkamers welke beschikken over een fijne lichtinval door de vele raampartijen. Alle slaapkamers zijn voorzien van behangen wanden en vloerbedekking. Daarnaast bereik je vanuit hier de bergzolder.


Bijzonderheden
* Vrijstaande karakteristieke woning * Op loopafstand van centrum * Slaapvoorziening op de begane grond * 4 slaapkamers * Garage *
Overdracht
Vraagprijs €309.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1932
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 108
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X