fbpx
C&R Makelaars

Albert Verweystraat 2 4873 ED

Bekijk op de kaart
€275.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wil jij graag wonen in Etten-Leur en ben jij op zoek naar een leuke hoekwoning met schuur in de kindvriendelijke wijk 'Banakkers'? Dan is dit de woning die je zoekt! Natuurlijk hebben we 2 ruime slaapkamers, een moderne open keuken met inbouwapparatuur en een badkamer. Aan de achterzijde een serre en een keurig aangelegde tuin op het zuiden gelegen, daarom kan je bij thuiskomst heerlijk relaxen & genieten van de avondzon. Als kers op de taart kunnen de kinderen lekker spelen op het speelveld op de hoek van de straat! Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging!

Entree
We nemen je graag mee naar dit woonhuis, een leuke hoekwoning. De kids kunnen lekker spelen op het speelveld op de hoek van de woning en dit maakt ook nog eens dat je zicht hebt op veel groen en geregeld een praatje kunt maken met buurtbewoners. Bij aankomst kun je parkeren voor de deur, stap uit en loop met ons mee via de voortuin naar de voordeur! Let’s go! Bij binnenkomst in de hal valt de fijne sfeer je direct op. De hal geeft je toegang tot de meterkast, het moderne hangtoilet, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. De begane grond is voorzien van een moderne laminaat vloer en strak gestucte wanden.

Wonen & Koken
Het woongedeelte ligt aan de voorzijde van de woning, in combinatie met de grote raampartijen zijn licht en sfeer de sleutelwoorden. Aan de achterzijde een moderne open keuken, deze maakt deel uit van jouw leefomgeving en biedt mogelijkheden om je uit te leven voor jouw gezelschap. Een ideale plek om koken en uitgebreid tafelen te combineren. Deze moderne keuken is in 2019 geplaatst en voorzien van een inductie kookplaat met afzuiging, een combi-oven, koelkast en vaatwasser. Vanuit hier loop je via de openslaande tuindeuren naar de serre, waar je een heerlijk plekje kunt creëren om te chillen met een kop koffie/thee op de loungebank.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal komen we op de eerste verdieping, welke voorzien is van 2 ruime slaapkamers, een wasruimte en een moderne badkamer. De eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking en strak gestucte wanden. De moderne badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche, badkamermeubel met wastafel, een hangtoilet, designradiator en centrale afzuiging. In deze badkamer kom je heerlijk tot rust! Zo heerlijk wanneer je straks extra bergruimte nodig hebt. Via de vlizotrap bereik je de bergzolder, de bergzolder biedt veel bergruimte.

Tuinieren, zonnen & genieten
Dat wordt genieten! In deze achtertuin gelegen op het zuiden is er altijd wel een zon of schaduwplek te vinden. De tuin is in 2018 onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van nette erfafscheiding, sierbestrating, beplanting en gras! Tevens is er een schuur en achterom voor het stallen van je fietsen.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1963 * hoekwoning in Etten-leur * Kindvriendelijke wijk Banakkers * Sfeervolle woonkamer met serre * Moderne open keuken met inbouwapparatuur * 2 slaapkamers * Wasruimte * Moderne badkamer * Bergzolder * Tuin gelegen op het zuiden * Parkeren met vergunning * Dakleer vervangen in 2019 *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €275.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1963
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 75
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (8)

X