fbpx
C&R Makelaars

Paul Emsensstraat 19 4725 BD

Bekijk op de kaart
€420.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Is dit misschien jouw droomhuis?! Deze mooie en ruime vrijstaand geschakelde woning is gelegen in een rustig dorpje in Wouwse Plantage in een kindvriendelijke buurt met veel leuke andere gezinnen. Deze woning is voorzien van een ruime woonkamer met openslaande tuindeuren, een moderne open keuken, 4 slaapkamers, een moderne badkamer, garage en een eigen oprit voor de deur. De ruime achtertuin is gelegen op het zuidoosten, voorzien van een achterom en een mooie zithoek om te genieten van de zonnestralen. Daarnaast is de woning duurzaam, vanwege de 6 zonnepanelen. Is dit jouw paleisje waar jij jezelf al helemaal ziet wonen? Plan dan direct een bezichtiging in!

Entree:
Parkeer de auto op de betegelde en ruime oprit en stap vervolgens de woning binnen via de fleurige voortuin. Vanuit de hal hang je jas op aan de kapstok en heb je toegang tot de meterkast, een modern en ruim toilet, toegang tot de 1e verdieping en de woonkamer.

Wonen & koken:
Wanneer je denkt aan je nieuwe thuis, dan denk je aan een sfeervolle en ruime woonkamer met veel lichtinval. In de zomermaanden zet je de openslaande tuindeuren open waardoor je de tuin bij de woonkamer betrekt. De moderne open keuken is voorzien van een énige 2 persoons bar, een inductie kookplaat met moderne afzuigkap, een koelkast, een vriezer, een vaatwasser en een combi-oven. Terwijl je aan het koken bent, klets je gezellig mee met de gasten aan die aan de eettafel of aan de bar. Ook bevindt zich een trappen kast in de woonkamer om eventueel je voorraad in op te slaan. Wat handig!

Slapen & douchen:
Vanuit de hal is de 1e verdieping met een vaste trap te bereiken. De overloop geeft je toegang tot 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. Kom heerlijk tot rust in het ligbad, daarnaast is de badkamer ook voorzien van een inloopdouche, wastafel en een toilet.
Via de vaste trap bereik je ook de tweede verdieping met een extra ruime slaapkamer of hobbykamer. In te delen hoe jij het wilt. Hier bevinden zich ook de volgende voorzieningen waaronder de CV-ketel en de aansluiting voor de wasmachine en/of droger.

Tuinieren, zonnen & genieten:
Via de openslaande deuren vanuit de woonkamer betreed je de ruime en zonnige achtertuin. Deze is voorzien van bestrating, een verhoogde etage, gras, en heeft een achterom. Daarnaast vind je aan de voorzijde van het huis ook een nette en leuk ingedeelde voortuin. Kortom, is dit je droomhuis?

Bijzonderheden:
* Energiezuinig huis * Energie label A * Zonnepanelen * PVC vloer met Vloerverwarming * Houten kozijnen met dubbel glas * Moderne badkamer met ligbad en inloopdouche * Moderne keuken met inbouwapparatuur * Achtertuin op het zuidoosten gelegen *
Overdracht
Vraagprijs €420.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 2017
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 126
Energie
Label A
Geldig tot 30/01/2027
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (8)

X