fbpx
C&R Makelaars

Bremere 18 4724 HE

Bekijk op de kaart
€289.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Hier wil je wonen: Instapklaar, in een kindvriendelijke omgeving, op loopafstand van het centrum van Wouw en dichtbij uitvalswegen. Deze woning aan de Bremere beschikt op de begane grond over een moderne houtlook tegelvloer, spachtelputz wanden en een gezellige moderne open keuken waar je heerlijk kunt kokerellen en toch met je gasten in contact bent. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers voorzien van een zeer nette laminaatvloer. De moderne badkamer beschikt over een inloopdouche, waskom met wastafelmeubel en toilet. Daarnaast vind je op de tweede verdieping nog een ruime slaapkamer en voorzolder met wasmachine aansluiting. Ook de tuin is zeer netjes onderhouden en beschikt over een overkapping, berging en achterom. Kortom, deze woning wil je komen bezichtigen! Vraagprijs €289.000,- k.k. Zien we jou terug bij de bezichtiging?


Wonen & koken
Via de voordeur kom je in de hal terecht welke toegang geeft tot de woonkamer, het moderne hangtoilet en de meterkast. De gezellige woonkamer is voorzien van een moderne houtlook tegelvloer, spachtelputz wanden, houten kozijnen en dubbel glas. Wat direct opvalt is de fijne lichtinval en warme sfeer. Zie jij jezelf al kokkerellen terwijl je gasten aan de eettafel zitten? De moderne keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, oven en inductiekookplaat.


Slapen & dromen
Via de trap in de hal kom je op de overloop van de eerste verdieping. Vanuit hier zijn de drie ruime slaapkamers en de moderne badkamer te bereiken. De slaapkamers zijn voorzien van een doorlopende laminaat vloer en spachtelputz wanden. De badkamer beschikt over een inloopdouche, waskom met meubel en toilet. Kortom, alles wat je nodig hebt. Via de vaste trap op de overloop bereik je de voorzolder voorzien van wasruimte en extra slaapkamer.

Tuinieren, zonnen & genieten
De gezellige en goed onderhouden achtertuin is voorzien van moderne tuintegels, verschillende plantenborders en kunstgras. Als kers op de taart vind je achter in de tuin nog een overkapping zodat je altijd buiten kunt zitten. De tuin is verder voorzien van 2 bergingen en een achterom. Zie jij jezelf hier al wonen?


Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1996 * Woonoppervlakte 99 m2 * Perceel 155 m2 * Inhoud 349 m3 * 4 slaapkamers *Moderne open keuken met inbouwapparatuur 2015*Nette tegelvloer* Moderne Badkamer * Volledig voorzien van dubbelglas * Houten kozijnen * Gezellige achtertuin met overkapping, bergingen en achterom *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €289.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1996
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 99
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (32)

X