fbpx
C&R Makelaars

President Kennedylaan 129 4707 AZ

Bekijk op de kaart
€285.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Heb jij altijd al gedroomd van een ruime hoekwoning gelegen op een fijne plek met het centrum op het eind van de straat? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze leuke woning heeft een uitgebouwde sfeervolle woonkamer, een moderne keuken, 4 slaapkamers en een tuin waar je in de ochtend al kan genieten van de opkomende zon. Bieden vanaf prijs €285.000,- k.k. Zie jij jezelf hier al wonen vanaf augustus 2022? Plan nu snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer de auto op de parkeerplaatsen voor de deur. Welkom! Via de voordeur kom je in de hal terecht welke toegang geeft tot de woonkamer, het hangtoilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

Wonen & koken
De sfeervolle uitgebouwde woonkamer beschikt over spachtelputz wanden, inbouwspots en een moderne tegelvloer. Een ruime lichte leefruimte, want met een doorzon woonkamer, een open keuken en openslaande tuindeuren is er veel licht. Je kunt de ruime woonkamer gemakkelijk indelen met een aparte zithoek en een lange eettafel. De moderne keuken is voorzien van veel opbergruimte en inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gasfornuis met afzuiging, combi oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser. Kookliefhebbers kunnen zich in deze moderne keuken helemaal uitleven!

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal kom je op de overloop, welke toegang geeft tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een douche, hangtoilet en een badkamermeubel met wastafel. Via een vaste trap bereik je de ruime tweede verdieping. De tweede verdieping beschikt over de nodige opbergruimte en daarnaast bevindt zich hier de vierde slaapkamer. De tweede verdieping is voorzien van een laminaatvloer, 2 dakramen en de aansluiting van de wasmachine/droger. Tevens vind je hier de CV ketel.

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de openslaande tuindeuren in de woonkamer bereik je de fijne achtertuin. De achtertuin is voorzien van nette erfafscheiding en hier kun je meerdere gezellige zithoekjes creëren. Zie jij jezelf hier al relaxen in het zonnetje met een goed boek? Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich de berging met overkapping en achterom.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1969 * Perceel 203 m2 * Inhoud m3 * Woonoppervlak m2 * Sfeervolle woonkamer met uitbouw *Moderne keuken met inbouwapparatuur * Openslaande tuindeuren * Volledig voorzien van kunststof kozijnen, dubbelglas en horren * Op loopafstand van het centrum en voorzieningen * 4 slaapkamers * Inbouwspots * Goed onderhouden tuin * deels voorzien van rolluiken * zonnescreen woonkamer * Berging * Achterom * 2 dakramen * CV-ketel huur * Moderne groepenkast *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €285.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2022-08-01
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1969
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 119
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X