fbpx
C&R Makelaars

Hendrik Gerard Dirckxstraat 12 4701 AX

Bekijk op de kaart
€250.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wil jij altijd al graag op loopafstand van het centrum van Roosendaal wonen? Deze sfeervolle hoekwoning heeft maar liefst 4 slaapkamers, een dakkapel, een moderne half open keuken met inbouwapparatuur en een moderne badkamer. Buiten een tuin heeft deze woning ook nog een dakterras! Genoeg plek om buiten te relaxen met een heerlijk drankje! Bieden vanaf prijs €250.000,- k.k. Heeft deze woning jouw interesse gewekt? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Via de voordeur kom je in de entree. De gehele begane grond is voorzien van een laminaat vloer, strak gestucte wanden en inbouwspots. De entree beschikt over een kast en een doorgang naar de eetkamer.

Wonen & Koken
Je komt binnen in de sfeervolle woonkamer, deze is voorzien voldoende ruimte voor een lange eettafel en een gezellige zithoek. Aan de voorzijde hebben we de eettafel en in het midden van de woning bevindt zich de sfeervolle zithoek. Zie jij jezelf hier al heerlijk relaxen in de bank met een goed boek? We lopen door naar de moderne half open keuken, deze is voorzien van een 5-pits gaskookplaat met afzuiging, een koelkast, vaatwasser (bosch) en een combi-oven. In alle rust een heerlijk diner voorbereiden met uitzicht over de achtertuin. Via de keuken bereik je openslaande deur naar de achtertuin en de bijkeuken, hier bevinden zich het moderne toilet en de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Slapen, dromen & douchen
Wanneer je aankomt op de eerste verdieping bereik je de overloop. Via de overloop bereik je de 3 slaapkamers, een vaste kast, de trapopgang naar de tweede verdieping en een moderne badkamer. De 3 slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en spachtelputz wanden, via de grote slaapkamer bereik je het ruime dakterras. Wil jij genieten van het mooie uitzicht? Neem dan een plaatsje op het heerlijke dakterras, deze is dit jaar nog vernieuwd en is voorzien van vloertegels. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een inloopdouche, badkamermeubel met wastafel, een toilet en centrale afzuiging. Via vaste trap bereiken we de tweede verdieping. Wat een heerlijke ruimte met veel lichtinval! De tweede verdieping is voorzien van een laminaatvloer en strak gestucte wanden. Ook bevindt zich hier een 4e slaapkamer met dakkapel en door de berging achter de knieschotten is er voldoende opbergruimte.

Tuinieren, zonnen & genieten
Je kunt de hele dag genieten van de zon in deze fijne achtertuin, welke op het westen gelegen is. De tuin beschikt over sierbestrating, plantenborders, een nette erfafscheiding, overkapping en een achterom. Zie jij jezelf hier al genieten van een heerlijk glas wijn onder de overkapping?

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1875 * Sfeervolle woonkamer met laminaatvloer, strakke wanden en inbouwspots * Moderne half open keuken met inbouwapparatuur * Tuin en dakterras op het westen gelegen * Moderne badkamer * Vloerverwarming aanwezig, werkt niet * Dakkapel * Overkapping * Elektrisch rolluik op tweede verdieping * CV-ketel 2013 * Volledig voorzien van kunststof kozijnen *
Overdracht
Vraagprijs €250.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1875
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 107
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X