fbpx
C&R Makelaars

Bulkenaarsestraat 16 4708 SJ

Bekijk op de kaart
€399.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Opgelet! Dit is er eentje voor de buitenmens, type 'handen uit de mouwen' voor die nieuwe frisse wind of diegene met een hobby. Dit is een schitterende omgeving om te wonen, waar je je waant in het groen en maximaal kunt genieten van de natuur. Deze vrijstaande woning met een perceel van maar liefst 1573 m2 is altijd met veel zorg en liefde bewoond en is op zoek naar de volgende bewoners. Bieden vanaf prijs €399.000 k.k. Met wie kom jij een kijkje nemen bij Bulkenaarsestraat 16? Deze woning is uitermate geschikt voor meerdere doelgroepen.

Wonen
Bij aankomst heb je de keuze waar je jouw auto parkeert. Op de linkerkant van de oprit of rechter? Heb je een camper of caravan? Geen probleem, deze kan hierdoor met gemak op eigen terrein staan. We gaan via de voordeur naar binnen. Hier komen we binnen in de voorkamer. Vanuit hier stappen we binnen in de woonkamer en wat je direct op zal vallen zijn de grote raampartijen, daardoor voelt deze ruimte als zeer prettig. Een heerlijke plek om te vertoeven, dat voel je direct. Er zijn genoeg mogelijkheden met de ruimtes op de begane grond. Denk bijvoorbeeld aan één ruime woonkamer met een open keuken en een wijnkelder, een leefkeuken is ook zeker een optie! Wij hebben genoeg ideeën! Vanuit de keuken lopen we door naar de bijkeuken. Vanaf de bijkeuken bereik je het toilet, de badkamer en de berging. Benut je kans en de mogelijkheid om je eigen smaak en woonstijl hier nog in te brengen! Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping. Deze is erg ruim en voorzien van sfeervolle houten balken en 3 slaapkamers, de indeling is gemakkelijk te veranderen.

Tuinieren & genieten
Laat jouw dromen hier uitkomen! Wat ga jij doen met dit ruime perceel? Ga je een uitbouw plaatsen? Ga je genieten van een mega grote achtertuin? of heb je graag jouw eigen paarden aan huis? Maak nu snel een afspraak voor een bezichtiging en ga jouw dromen achterna!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1934 * perceel 1573 m2 * Woonoppervlakte 125 m2 * Inhoud 504 m3 * Schitterende omgeving * Vrijstaande woning * Schuur * Geschikt voor meerdere doelgroepen * Ruime oprit * 3 slaapkamers * Badkamer op begane grond * Woning voorzien van rolluiken * Kelder * Tuinhuis * Bijkeuken * Berging * Bergzolder * Voorzien van kunststof kozijnen *
Overdracht
Vraagprijs €399.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1934
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 125
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X