fbpx
C&R Makelaars

Lupineberg 50 4708 LV

Bekijk op de kaart
€409.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij al een tijdje op zoek naar een tweekapper met veel ruimte in een kindvriendelijke buurt? Dan is dit iets voor jou! Deze woning aan de Lupineberg ligt op loopafstand van basisscholen, Tolbergcentrum en de Tolbergvijver. Dit betekent dat je voor zowel een mooie wandeling als praktische voorzieningen niet ver weg hoeft. Deze woning beschikt over vier slaapkamers, een open keuken, nette badkamer, een garage en als kers op de taart een prachtige groene achtertuin waar je maximaal zult gaan genieten! Kortom, wij raken niet uitgepraat! Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Wanneer je aan komt rijden, zie je meteen dat dit een fijne plek is om te wonen! Parkeer je auto voor de deur of zet je fiets in de garage en kom gezellig binnen. Je komt binnen in de hal, welke voorzien is van een meterkast, toilet, trap naar de eerste etage en de deur naar de woonkamer.

Wonen & koken
De ruime woonkamer beschikt over een plavuizenvloer, spachtelputz wanden, veel licht door de grote raampartijen en een schuifpui met uitzicht over de mooie tuin. De ruimte laat zich gemakkelijk indelen met een aparte zithoek met uitzicht naar de straatzijde en een gezellige eettafel grenzend aan de achtertuin. Het is ook mogelijk om een indeling te kiezen met twee aparte zitgedeeltes. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis met afzuiging, koelkast, vaatwasser en een combimagnetron. Door de open keuken kun je tijdens het kokkerellen contact houden met de gasten. Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken die toegang geeft tot de tuin en de inpandige garage. Hier zit veel opbergruimte en een aansluiting voor de wasmachine, zodat je de was heerlijk in de tuin kan ophangen.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal is de overloop van de eerste verdieping te bereiken met toegang tot drie ruime lichte slaapkamers en een badkamer. De eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking en structuurwanden. De badkamer is compleet met een bad, douchecabine, toilet en wastafel. Via de vaste trap bereik je de vierde slaapkamer. Er is veel praktische bergruimte achter de knieschotten. De zolderkamer heeft een dakraam en de airco zorgt ervoor dat je op een warme zomerdag 's avonds toch heerlijk kunt slapen. De voorzolder is voorzien van vloerbedekking en structuurwanden en hier is ruimte voor een extra werkplek. Er is voldoende lichtinval door het grote raam en nog een grote bergruimte.

Tuinieren, genieten & relaxen
Via de schuifpui of via de bijkeuken loop je de tuin in die op het westen ligt. Hier waan je je in een groene oase die fraai is aangelegd met twee terrassen, zonnescherm, een vijver, plantenborders en een gazon. Het is gedurende de dag altijd wel mogelijk om een lekker zonnig plekje te vinden of om juist in de schaduw te genieten van de tuin. Ook na een lange werkdag kan je hier heerlijk tot rust komen. Barbecue aan, wijntje erbij en jij bent verzekerd van veel gezellige én lange avonden buiten!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1993 * Perceel 274 m2 * Woonoppervlakte 135 m2 * Inhoud 528 m3 * 4 slaapkamers * Ruime open keuken met inbouwapparatuur en veel kastruimte * Bijkeuken * Garage * Eigen oprit * Fijne achtertuin op het westen met veel groen * Zonnescherm * Grote schuifpui * Kindvriendelijke en mooie buurt Tolberg * Rustige straat met alleen bestemmingsverkeer * Volledig voorzien van dubbel glas * Nette badkamer *
Overdracht
Vraagprijs €409.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2022-07-01
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1993
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 135
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X