fbpx
C&R Makelaars

Heuvellaan 44 4702 TR

Bekijk op de kaart
€305.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wij maken jouw woondromen waar in een prachtig stukje Roosendaal! Yes, je hebt ‘m gevonden hoor, op een toplocatie gelegen karakteristieke hoekwoning woning die je nog helemaal naar je zin kunt maken. Wat een ruimte gaat achter deze pittoreske gevel schuil, en dan die locatie.. station, stadspark de Parklaan en het centrum, alles is op loopafstand. Begin gerust vast met het maken van plannen, want hier is werk aan de winkel! Met de inrichting kun je nog alle kanten op, dus zeg jij het maar. Prijs: € 305.000,- Nieuwsgierig geworden? Plan snel een bezichtiging in!!

Entree
Parkeer de auto op je eigen oprit en stap binnen. Welkom! Via de voordeur kom je de ruime hal binnen. De hal geeft toegang tot het toilet, de trapopgang, meterkast en de woonkamer.

Wonen & koken
Wanneer je denkt aan je nieuwe thuis, dan zie je natuurlijk voldoende ruimte voor je. Je wilt leven zonder compromissen te sluiten. Dat hoeft hier geen enkel probleem te zijn. De woonkamer is voorzien van een houten vloer en geeft je alle ruimte voor het creëren van een fijne eet- en zithoek. Verder beschikt de woonkamer over een open haard en veel lichtinval door de grote raampartijen. Ga tijdens de bezichtiging gewoon eens aan de eettafel zitten en kijk eens goed om je heen. Dan weet je dat dit de plek is waar je fijn samen bent met je gezin. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de open keuken. Via de keuken bereik je de verrassend ruime tuin.

Slapen, dromen & douchen
Op de bovenverdiepingen heb je de ruimte om je even terug te trekken. Maar liefst vier slaapkamers geven je een fijne eigen plek voor iedereen en laten wellicht ruimte over voor andere dingen. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een parketvloer. Op de tweede verdieping ,voorzien van dakkapel, heb je naast de slaapkamer ook veel bergruimte. Alles kan in je nieuwe thuis. Natuurlijk is er nog ruimte om de woning nog meer aan te passen aan jouw eisen en wensen, maar wat altijd blijft is de fijne sfeer.

Tuinieren, zonnen & genieten
Je hebt natuurlijk behoorlijk wat noten op je zang als het gaat om je nieuwe huis. Zeker ook over de plaats waarop dat huis staat. Met deze woning schiet je meteen in de roos. De prachtige diepe achtertuin beschikt over een terras, gras en groenborders. De achtertuin is op het westen gelegen en biedt veel privacy. Verder beschikt de tuin over een ruime verwarmde garage, annex bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine, een open schuur voor fietsen en containers, een gesloten schuur voor tuingereedschap, achterom en buitenkraan. In deze prachtige tuin geniet je tot in de late uurtjes met vrienden en familie van de BBQ en zon. Maak een afspraak, loop een rondje en je weet het: je bent thuis. Neem alles goed in je op en bedenk je eens hoe je het naar je eigen smaak zou aanpassen. Aan het eind van de rondgang weet je dan ook dat verder zoeken niet meer nodig is, omdat je hier alles hebt gevonden.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €305.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1941
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 105
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (426)

X