fbpx
C&R Makelaars

Carel Willinkplein 16 4703 HD

Bekijk op de kaart
€265.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wil jij wonen in een instapklare 2-onder-1 kapwoning nabij het centrum van Roosendaal? Dan is deze woning aan het Carel Willinkplein vast iets voor jou! De begane grond is voorzien van veel lichtinval, een laminaat vloer, nette wanden en nette keuken voorzien van verschillende inbouwapparatuur. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een moderne badkamer. Via de vaste trap naar zolder bereik je nog een zeer ruime kamer voorzien van een balkon. Ook beschikt de woning over een garage en gezellige achtertuin met overkapping en achterom. Vraagprijs: € 265.000,- k.k. Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Parkeer je auto in de garage aan de achterkant van de woning of zet hem in een van de parkeervakken in de straat en kom gezellig binnen. Vanuit de hal bereik je de woonkamer, toilet, trap naar de eerste etage en de meterkast.


Wonen & koken
Heerlijk he, die grote raampartijen in de woonkamer. Deze zijn voorzien van houten kozijnen en dubbel glas. Verder beschikt de woonkamer over een moderne laminaatvloer, spachtelputz wanden en loop je door naar de open keuken. De nette keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap en oven. Het fijne van deze keuken is de directe verbinding met de achtertuin zodat jij een heerlijke maaltijd bereid voor je gasten en niks hoeft te missen van de gezelligheid.

Slapen & douchen
Door naar de eerste verdieping. Vanuit de overloop bereik je 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een moderne laminaatvloer en spachtelputz wanden. De nette badkamer is voorzien van een douche, wastafel met meubel en toilet. Via de vaste trap bereiken we de tweede verdieping. De ruime zolder kan omgetoverd worden tot extra slaapkamer en is voorzien van een balkon.

Tuinieren, zonnen & genieten
De achtertuin is voorzien van een overkapping waardoor je kunt kiezen of je in de zon of schaduw wilt zitten. Verder voorzien van een achterom en natuurlijk de garage. Kortom, hier wil jij een kijkje komen nemen!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1997 * Perceel 149 m2 * Woonoppervlakte 100 m2 * Inhoud 356 m3 * Lichte woonkamer * Moderne laminaatvloer * Nette open keuken * 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4) * Nette badkamer * Gezellige achtertuin met overkapping en achterom * Balkon op de tweede verdieping * Garage*

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €265.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1997
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 100
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X