fbpx
C&R Makelaars

Krekelberg 45 4708 KR

Bekijk op de kaart
€419.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Dit is hem! Dè ruime woning in de Tolberg waar je al een tijd naar op zoek bent, met 4 slaapkamers, een sfeervolle moderne woonkamer, zee aan licht en natuurlijk een zonnige ruime tuin waar je lekker kunt genieten. Is de Krekelberg 45 jouw nieuwe thuis? Plan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto op de oprit en je bent bij de voordeur, welkom! Je komt de woning binnen en in de lichte hal valt direct de mooie visgraat PVC-vloer op en de prachtig bekleden trap naar de eerste verdieping. Daarnaast vind je in de hal de meterkast en toiletruimte.

Wonen & koken
Wanneer je de woonkamer binnenstapt zal jouw eerste opmerking waarschijnlijk zijn: wat een licht! De ruimte wordt gevuld met een grote hoeveelheid binnenvallend daglicht dankzij de grote ramen aan de voorzijde en de schuifpui. De woonkamer is smaakvol afgewerkt met een zeer moderne visgraat PVC-vloer, strakke wanden en moderne binnendeuren. De gesloten keuken beschikt over een tegelvloer en verschillende inbouwapparatuur. Vanuit de keuken bereik je de bijkeuken met wasmachineaansluiting of loop je door naar de gezellige achtertuin. Via de bijkeuken bereik je tevens de inpandige garage, ideaal!

Slapen & douchen
Vanuit de overloop op de eerste verdieping heb je toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad en een wastafel. De slaapkamers zijn voorzien van een moderne laminaatvloer en strakke wanden.
Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier bevindt zich een lichte overloop met cv-ketel en toegang tot de 4e slaapkamer, voorzien van een nette laminaatvloer.

Tuinieren, zonnen & genieten
Dat wordt genieten, want met zo een ruime tuin geniet je altijd wel van een plekje in de zon. Verschillende zithoekjes of een leuk speeltoestel voor de kinderen? In deze achtertuin kan het allemaal! Nodig jouw vrienden alvast maar uit voor de zomer BBQ!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1995 * Perceel 298 m2 * Woonoppervlakte 130 m2 * Inhoud 503 m3 * Geschakelde woning * Kindvriendelijke en gewilde wijk 'De Tolberg' * Ruime, lichte woonkamer schuifpui * Dichte keuken met inbouwapparatuur * Inpandige garage * 4 slaapkamers * Volledig voorzien van dubbelglas * Oprit * Dichtbij scholen en speeltuintjes *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €419.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1995
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 130
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X