fbpx
C&R Makelaars

Kalmoesberg 90 4708 KM

Bekijk op de kaart
€350.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Dit is het gevoel van ‘thuiskomen’ wanneer je hier je auto op de oprit parkeert. Deze woning beschikt over een sfeervolle woonkamer met gashaard, een moderne keuken, 4 slaapkamers en een heerlijke tuin op het westen gelegen! Daarnaast geniet je van de voordelen van de kindvriendelijke wijk Tolberg, in de buurt van basisscholen, speelveldjes en winkels. Deze perfecte woonspot heeft het allemaal! Plan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto op je eigen oprit en je bent bij de voordeur, welkom! In de hal bevinden zich de trap naar de eerste verdieping, de meterkast, het toilet en de deur naar de woonkamer.

Wonen & koken
De sfeervolle woonkamer laat zich gemakkelijk indelen met een aparte zithoek en een lange eettafel. De woonkamer is voorzien van spachtelputz wanden en een antraciete tegelvloer met vloerverwarming. De moderne open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een luxe 6 pits gasfornuis en vaatwasser. Kookliefhebbers kunnen zich hier helemaal uitleven!

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de woonkamer kom je op de overloop terecht. Iedereen een eigen plek met de 3 slaapkamers op deze verdieping. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van spachtelputz wanden en moderne deuren. De badkamer beschikt over een bad met douche, aparte douche, toilet en een wastafel. Heb je meer ruimte nodig? Check! Middels een vaste trap bereik je de tweede verdieping waar zich de vierde slaapkamer, een berging en een aparte wasruimte met de CV-ketel zich bevinden.

Tuinieren, zonnen & genieten
Dat wordt genieten, want met deze tuin op het westen geniet je heerlijk van een plekje in de zon. Hier ga je heel veel tijd doorbrengen met het gezin en vrienden! Aan de achterkant van de woning bevindt zich nog een schuur voor extra bergruimte en achterom.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1996 * Woonoppervlakte 157 m2 * Perceel 201 m2 * Inhoud 549 m3 * 4 slaapkamers * Tuin op het westen gelegen * Sfeervolle woonkamer met gashaard * Open keuken met inbouwapparatuur * Eigen oprit * Wasruimte * Rustige en kindvriendelijke locatie * Volledig voorzien van dubbel glas *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €350.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2022-10-03
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1996
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 157
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X