fbpx
C&R Makelaars

Daasdonklaan 22 4706 WH

Bekijk op de kaart
€695.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Hier wil je wonen! In de meest geliefde woonwijk van Roosendaal, op loopafstand van speelvoorzieningen en de Rucphense bossen. Deze prachtige vrijstaande villa heeft zowel van binnen als buiten een zeer luxe uitstraling. Kortom, wij zijn enthousiast!

Entree & ligging
Voel je de luxe al als je aan komt rijden bij deze woning? De woning is gelegen in een groene omgeving, in een rustige straat waar de kinderen nog op straat kunnen spelen. Er zijn geen directe overburen dus er is uitzicht op een groenstrook en er is voldoende parkeergelegenheid. Parkeer je auto op de ruime oprit en kom binnen. De entreehal maakt meteen een stijlvolle indruk met de mooie trapopgang. Vanuit de strak afgewerkte entree heb je tevens toegang tot de woonkamer, het toilet en de meterkast.

Wonen & koken
Op de begane grond is de woning voorzien van een moderne gevlinderde betonvloer met vloerverwarming, strak gestucte wanden en inbouwspots. De royale living bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een vaste kastenwand en ingebouwde gashaard. De brede vensterbank is om te toveren tot leuke extra zithoek waar je heerlijk met een boek kunt genieten van het uitzicht. De eethoek en moderne open keuken bevinden zich aan de achterzijde van de woning en staan in open verbinding met elkaar. Zo’n woonkeuken is natuurlijk heerlijk en er is ruimte voor het hele gezin. De luxe keuken beschikt over een gezellige bar, een kookeiland en alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat, 2 ovens, warmhoudlade en Quooker. Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken, welke beschikt over inbouwkaste, extra oven, ruime inbouwdiepvriezer en een wasbak. Vanuit hier bereik je de inpandige berging en een extra ruimte welke zich perfect leent voor het creëren van een werkplek aan huis of een speelkamer voor de kinderen.

Slapen, dromen en douchen
Op de eerste verdieping is op de overloop slim gebruik gemaakt van de ruimte want hier hebben de huidige bewoners 2 werkplekken gecreëerd. En zeg nou eerlijk, het is helemaal niet vervelend om hier te werken met de fijne lichtinval. Schijnt de zon fel? Geen probleem, want deze zijde van de woning is geheel voorzien van elektrische zonnescreens. Daarnaast vind je op de eerste verdieping 3 slaapkamers welke voorzien zijn van vloerbedekking en strak gestucte wanden. Eén van de eyecatchers van deze woning is de prachtige masterbedroom welke beschikt over een inloopkast en ensuite badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel met badkamermeubel. Wie droomt hier niet van? Je kunt daarnaast lekker blijven snoozen, want je hoeft tijdens de ochtendspits niet als eerste bij de badkamer te zijn. Deze woning beschikt namelijk maar liefst over 2 badkamers en een apart toilet. Daarnaast is er nog een ruime wasruimte aanwezig met aansluitingen voor het witgoed, de CV-ketel en een vlizo trap. Via de vlizo trap bereik je de bergzolder welke voldoende opbergruimte biedt voor de ski- en kampeerspullen.

Genieten
Vakantie? Je hoeft hier niet meer weg! Vanuit de woonkeuken bereik je via de schuifpui de prachtige veranda waar je heerlijk lang van de zomeravonden kunt genieten. Deze zonnige en privacy volle achtertuin is gelegen op het westen, prachtig aangelegd en aan werkelijk alles is gedacht. Denk aan een automatisch sproeisysteem, drainage en sfeervolle verlichting. De tuin loopt ook aan de zijkant van de woning door waardoor jij altijd geniet van een plekje in de zon of schaduw. Ben jij net zo enthousiast als wij? Kom snel een kijkje nemen.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 2012 * Perceel 501 m2 * Woonoppervlakte 185 m2 * Inhoud 720 m3 * Geliefde woonwijk de Landerije * Rustig gelegen * Op loopafstand van Rucphense bossen en speelvoorzieningen * Sfeervolle woonkamer met gashaard * Luxe woonkeuken* Betonvloer met vloerverwarming * Twee badkamers * 3 slaapkamers * Privacy volle tuin gelegen op het westen * Veranda * Energielabel A *
Overdracht
Vraagprijs €695.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 2012
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 185
Energie
Label A
Geldig tot 30/12/2027
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2

Vergelijkbare woningen (427)

X