fbpx
C&R Makelaars

Cipresberg 46 4707 DG

Bekijk op de kaart
€245.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Een hoekwoning gelegen in de kindvriendelijke wijk Tolberg, deze wil je niet missen! Deze woning beschikt over een woonkamer met veel lichtinval, donkere tegelvloer en nette open keuken. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en de badkamer. Middels de vaste trap bereik je de tweede verdieping met 4e slaapkamer. De gezellige achtertuin bied voldoende ruimte voor verschillende zitgedeeltes en beschikt daarnaast over een berging. Met wie kom jij een kijkje nemen? Beschikbaar per 2-5-2022.

Entree
Parkeer de auto op een van de parkeervakken voor de deur en kom gezellig verder. Via de voordeur kom je in de hal terecht, welke is voorzien van een nette tegelvloer en spachtelputz. Via de hal heb je toegang tot de meterkast, het toilet, trap naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Wonen & koken
Dankzij de grote raampartijen valt hier aangenaam veel licht naar binnen, dat valt direct op als je de woonkamer binnenstapt. De woonkamer is voorzien van nette wanden, een donkere tegelvloer, houten kozijnen en dubbel glas. Aan de voorkant van de woning vind je de nette half open keuken welke voorzien is van alle benodigde inbouwapparatuur. Krijg je grote eters over de vloer? Geen probleem want deze oven biedt voldoende ruimte voor een grote maaltijd!

Slapen, dromen & douchen
Via de overloop op de eerste etage bereik je de 3 slaapkamers welke voorzien zijn van een laminaatvloer en nette wanden. De baskamer beschikt over een wastafel met meubel en douche. Middels de vaste trap bereik je de tweede verdieping waar je met gemak een 4e slaapkamer kunt creëren. Ook biedt deze verdieping voldoende opbergruimte dankzij de inbouwkasten onder de schuine wand.


Tuinen, zonnen en genieten
Via de deur in de woonkamer bereik je de achtertuin welke op het westen gelegen is. De tuin is goed onderhouden, voorzien van borders en beplanting. De achtertuin biedt veel privacy en voldoende gelegenheid om verschillende zitgedeeltes te creëren. Daarnaast beschikt de tuin over een schuur en achterom. Kortom, deze wil je niet missen!


Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1986 * Woonoppervlakte 95 m2 * Perceel 166 m2 * Inhoud 343 m3 * Woonkamer met veel lichtinval *Nette keuken* 4 slaapkamers * Privacy volle achtertuin op het westen gelegen * Achterom * Kindvriendelijke buurt*
Overdracht
Vraagprijs €245.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2022-05-02
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1986
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 95
Energie
Label B
Geldig tot 28/03/2027
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X