fbpx
C&R Makelaars

Laan van Europa 361 4701 DC

Bekijk op de kaart
€285.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een appartement volledig gelijkvloers, op een rustige maar centrale locatie? Dit mooie appartement aan het "Ligapark" grenst aan een schitterend park, beschikt over 2 slaapkamers, een moderne badkamer en een loggia waar je buiten kunt zitten of het nu weer of geen weer is! Vraagprijs €285.000,- k.k. Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Dit appartementencomplex beschikt over een afgesloten parkeergarage waar u de auto kunt parkeren. Daarnaast is er een berging, hier sla je met gemak de fietsen en het gereedschap op. Bij de hoofdingang bevinden zich de brievenbussen en de intercom met camera. Vanuit de entree is er toegang tot de trap en de lift. Via de lift of trap ga je naar het appartement nummer 361. Welkom! Via de voordeur kom je in de hal van het appartement, deze geeft toegang tot de woonkamer, 2 slaapkamers, de moderne badkamer, de meterkast en het toilet.

Slapen, dromen & douchen
De moderne badkamer is in 2020 vernieuwd en beschikt over een ruime inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel en designradiator. Beide slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer en spachtelputz wanden.

Wonen & koken
De ruime woonkamer terecht. De woonkamer is tevens voorzien van spachtelputz wanden en een tegelvloer. Er is veel lichtinval in de woonkamer door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer bereik je de loggia en de open keuken welke voorzien is van een kookplaat met afzuiging, een combi-oven en een koelkast.

Zonnen & genieten
Via de woonkamer kom je op in zonnige loggia, welke op het zuiden gelegen is. Zie jij jezelf hier al genieten? In de zomer wandelen er mensen door het park, spelen er kinderen op het gras en worden er geregeld activiteiten georganiseerd zoals jeu de boules middagen!

Bijzonderheden
Woonoppervlak 85 m² * Bouwjaar 1991 * Onderdeel van complex ‘het Ligapark’ * Eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage * VVE kosten €199 per maand * Moderne badkamer * Loggia op het zuiden * Op loopafstand van het centrum en voorzieningen *
Overdracht
Vraagprijs €285.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2021-12-01
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1999
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 85
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X