fbpx
C&R Makelaars

Stephanusdonk 21 4707 XB

Bekijk op de kaart
€475.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Bewoon jij straks deze ruime en moderne vrijstaande woning met maar liefst 16 zonnepanelen, garage en oprit, gelegen op een mooie en rustige locatie in de wijk Langdonk? Op korte afstand van winkelcentrum Lindenburg, uitvalswegen, buitengebied en stadscentrum maar met een maximum aan privacy, grenzend aan het openbaar groen. Deze topper is recent gemoderniseerd met o.a. een visgraat PVC vloer en beschikt op over 4 slaapkamers, een gesloten keuken, een ruime tuin met een garage. Kortom, een hele fijne woning waar je nog jaren van kunt genieten!

Entree
Zet je auto op de ruime oprit of in de garage en kom snel mee binnen kijken. Vanuit de hal bereik je het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. De hal geeft je tevens toegang tot de woonkamer.

Wonen & koken
Gezelligheid en sfeer, dat proef je als je de woonkamer in komt. Een lichte leefruimte, want met een doorzon woonkamer en veel glas is licht gegarandeerd. In de wintermaanden geniet je hier van het vuur van de houtkachel. De woonkamer beschikt over een moderne PVC-vloer met vloerverwarming en gestucte wanden. Daarnaast is de woonkamer voorzien van een schuifpui welke toegang geeft tot de ruime en zonnige tuin. Is er nog meer? Jazeker, de gesloten keuken is zeer modern en ruim van opzet. Tevens beschikt de keuken over diverse inbouwapparatuur zoals o.a. een 4-pits inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en oven.

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de overloop op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers welke voorzien zijn van parketvloeren en gestucte wanden en plafonds. De badkamer is modern en zeer netjes onderhouden en beschikt over een toilet, een bad, een inloopdouche en grote wastafel. Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping welke bestaat uit de voorzolder waar de CV installatie is opgesteld en nog een ruime slaapkamer.

Tuinieren, zonnen & relaxen
Vanuit de woonkamer of de keuken bereik je de ruime achtertuin. De tuin is keurig aangelegd met een terras, een nette erfafscheiding en een grasveld met trampoline! Via de achtertuin heb je tevens toegang tot de ruime garage met elektrische deur. In de garage is de wasmachineaansluiting aanwezig.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1972 * Perceel 420 m2 * Woonoppervlakte 209 m2 * Inhoud 546 m3* 16 zonnepanelen* HR ++ Glas * Lage temperatuurverwarming* Vloer-en dakisolatie* Alle kamers voorzien van netwerkaansluiting* 4 ruime slaapkamers * Eerste verdieping voorzien van kunststof kozijnen* Eigen oprit en ruime garage * Gezellige houtkachel * Wasmachine aansluiting in zowel garage als zolder* Mogelijkheid aansluiten warmtepomp* Ruime en groene achtertuin op een rustige ligging *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €475.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2022-01-04
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1972
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 130
Energie
Label A
Geldig tot 01/07/2030
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X