fbpx
C&R Makelaars

Plantagebaan 199a 4725 AB

Bekijk op de kaart
€325.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Fantaseer jij ook altijd al over een ruime woning met een gigantische tuin in Wouwse Plantage? Deze instapklare 2 onder 1 kap woning staat voor jou klaar! Deze woning is goed onderhouden en heeft een sfeervolle woonkamer met moderne open keuken, de prachtige aanbouw met super veel lichtinval en de moderne badkamer met inloopdouche! Plan een bezichtiging bij ons in en kijk je ogen uit tijdens onze rondleiding door jouw droomwoning!

Entree
Parkeer de auto op de ruime oprit. Loop naar de voordeur en laat je verassen door de woning. In de hal bevindt zich de meterkast en toegang tot de eerste verdieping. Loop met ons mee naar de gezellige woonkamer met open keuken.

Wonen en koken
Open de deur naar de woonkamer en je bent verliefd! Yes, die gedroomde lange eettafel, in de lengte of breedte, jij mag kiezen. De woonkamer is voorzien van moderne tegels en spachtelputz wanden en een heerlijke houtkachel. De moderne halfopen keuken beschikt over een koelkast, vaatwasser, combi-oven met stoomfunctie en een inductieplaat met afzuiging. Achteraan de woning is er een aanbouw geplaatst met super veel lichtinval. De aanbouw beschikt over 2 dakramen en centrale verwarming. Kortom: een comfortabele en unieke woning is hier ontstaan en dat laten we je graag beleven!

Slapen, dromen en douchen
Via de trap in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Vanuit de overloop bereik je 2 riante slaapkamers en een werkruimte. De badkamer bevindt zich op de begane grond. De moderne badkamer beschikt over een inloopdouche, badkamermeubel met wastafel en apart toilet.

Tuinieren, zonnen en genieten
Via de aanbouw kom je in de ruime achtertuin die op het zuidoosten gelegen is, zo kun je heerlijk genieten van de zon en de schaduw. Aan het einde van de tuin bevinden zich 2 garages voor maar liefst 3 auto’s. Ook is de achtertuin voorzien van een ruime berging en een overkapping. Zie jij jezelf hier al genieten van de zon?

Recht van overpad
Bij deze woning is er sprake van recht van overpad. De bewoners van Plantagebaan 201 hebben ten allen tijden het recht via het perceel van Plantagebaan 199a de openbare weg te bereiken, de Plantagebaan. Deze doorgang hoeft minimaal 3 meter te zijn breed. (zie laatste foto)

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1901 * 2 slaapkamers, mogelijkheid tot 4 * 1 werkkamer * Moderne keuken met inbouwappratuur * Moderne badkamer met inloopdouche * Houtkachel * Zolder * 2 garages * Serre/tuinkamer * Dakkapel 2017 * Overkapping * Kozijnen geschilderd 2019 * Tuin op het zuidoosten* Houten kozijnen met horren* CV-ketel 2017 *
Overdracht
Vraagprijs €325.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1901
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 127
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (9)

X