fbpx
C&R Makelaars

den Elshout 7 4711 PW

Bekijk op de kaart
€649.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw! Wat een plaatje! Deze vrijstaande woning aan de buitenrand van Sint Willebrord is van werkelijk alle gemakken voorzien. Naast de ruime en sfeervolle woonkamer, beschikt de woning over een moderne leefkeuken met kookeiland, 3 grote slaapkamers, inloopkast, wasruimte en moderne badkamer. Door naar de tuin, daar raken wij niet op uitgekeken! Zeer goed onderhouden, voorzien van kunstgras, een vijver en 2x een royale overkapping. Kortom, hier wil je wonen!

Entree
Wanneer je aan komt rijden voel je al direct wat een fijn huis dit is. Parkeer je auto op de ruime oprit die plaats biedt voor eerdere auto's en loop snel verder. Via de voordeur kom je binnen in ruime de hal met vide, welke toegang geeft tot de trap naar de eerste verdieping, de meterkast, het toilet en de woonkamer.

Wonen & koken
Gezelligheid en warmte staan hier centraal. Dankzij de grote raampartijen, erker en openslaande tuindeuren wordt er een fijne en lichte leefruimte gecreëerd. De woonkamer is voorzien van een massief eikenhouten vloer, spachtelputz wanden en houten kozijnen. In deze moderne keuken met kookeiland komt de chefkok in jou naar boven. Deze is namelijk voorzien van een 6 -pits gasfornuis, dubbele oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. Naast de keuken is er nog een kamer aanwezig, deze is nu ingericht als kantoor maar kan een mooie slaapkamer worden.

Slapen, dromen & douchen
Vanaf de entree bereik je via de trap de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot de 3 grote slaapkamers, een wasruimte met toilet en de moderne badkamer met inloopdouche. Alle slaapkamers zijn voorzien van gestucte wanden, een nette vinylvloer en airconditioning. De ‘masterbedroom’ beschikt over een inloopkast, hier is tevens de CV-installatie opgesteld. In de badkamer vind je een inloopdouche met luxe regendouche en een badkamermeubel met wastafel.
De zolderverdieping bereik je via een vlizotrap vanuit de ‘masterbedroom’.

Tuinieren, zonnen & genieten
Dat wordt genieten! Deze achtertuin is van alle gemakken voorzien. Keurig aangelegd met een nette erfafscheiding, grote tegels en plantenborders. In deze achtertuin is er de gehele dag wel een plekje in de zon of in de schaduw te vinden.
Je hebt de keuze uit verschillende zithoeken waaronder de overkapping met buitenkeuken! Aan de zijkant van de woning staat uit hout opgetrokken garage voor het opbergen van fietsen en andere spullen. Ben jij net zo enthousiast als wij?

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 2007 * Woonoppervlakte 170m2 * Inhoud 688m3 * Perceel 915 m2 * Moderne vrijstaande woning *Grote leefkeuken met kookeiland* Veel lichtinval * Tuindeuren* 2 overkappingen in de tuin * 4 grote slaapkamers* inloopkast * buitenkeuken *
Overdracht
Vraagprijs €649.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2022-08-26
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 2007
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 170
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (2)

X