fbpx
C&R Makelaars

Druivenberg 19 4708 DX

Bekijk op de kaart
€285.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een instapklare hoekwoning met garage op loopafstand van winkels, scholen én op een kindvriendelijke locatie? Dan is deze woning aan de Druivenberg echt een aanrader! Volledig voorzien van een laminaatvloer, gemoderniseerde keuken en moderne badkamer. De grote zolder is voorzien van een grote dakkapel, aan ruimte dus geen gebrek! Zie jij jezelf hier al wonen? Neem snel contact met ons op.

Entree
De hal is voorzien van een laminaatvloer en spachtelputz wanden. In de hal bevindt zich de garderobekast, de moderne toiletruimte en deze geeft je toegang tot de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping.

Wonen & koken
Open de deur naar de woonkamer en je bent verliefd! Yes, die gedroomde lange eettafel en die gezellige zithoek kunnen geplaatst worden in deze ruime woonkamer. Een open lichte leefruimte voorzien van een mooie laminaat vloer, spachtelputz wanden en de deur met toegang tot de eerste verdieping. Het woon-en zitgedeelte worden gescheiden door de open keuken. De gemoderniseerde keuken beschikt over voldoende opbergruimte en diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat met afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vaatwasser. Door de open keuken kun je tijdens het kokkerellen toch contact houden met je gasten.

Slapen, Dromen & Douchen
Ook op de bovenverdieping zijn alle slaapkamers voorzien van een nette laminaatvloer. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping én nog 1 extra slaapkamer op zolder welke is voorzien van een grote dakkapel. Je bereikt de zolder via de vaste trap en vind hier nog hoop extra opbergruimte. De badkamer is zeer modern en voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Tuinieren, zonnen & genieten
Deze gezellige tuin op het oosten is makkelijk in onderhoud en beschikt over een achterom. Ook beschikt de woning over een berging en een garage, deze zijn samengetrokken.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlak 91 m² * Ruime woonkamer * Deels voorzien van rolluiken * Zeer netjes afgewerkt * 4 slaapkamers * Gemoderniseerde keuken * Kindvriendelijke locatie * Berging EN garage * onderhoudsvriendelijke tuin *
Overdracht
Vraagprijs €285.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1990
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 101
Energie
Label C
Geldig tot 10/08/2030
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X