fbpx
C&R Makelaars

Desmijndijk 107 4706 GS

Bekijk op de kaart
€275.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke, goed onderhouden woning in de Dijken? Sla snel je slag! Deze tussenwoning ligt aan een leuk pleintje met een speeltuin voor de deur en beschikt over een ruime uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers en een heerlijke achtertuin met veel privacy. Speelveldjes en basisscholen in de buurt en binnen enkele minuten fiets je naar het winkelcentrum. Kortom, een hele fijne woning waar je lang van kunt genieten! Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Parkeer je auto aan de voorzijde van de woning. Via de voordeur kom je in de hal terecht welke toegang geeft tot het toilet, de meterkast, de berging, de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. De hal is voorzien van een laminaatvloer en spachteputz wanden. Laten we verder lopen naar de woonkamer!

Wonen & koken
Sfeer, dat proef je als je de woonkamer in komt! De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en spachtelputz wanden. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een gezellige en ook zeker ruime zit-en eethoek door de grote uitbouw aan de achterzijde van de woonkamer. Zie jij jezelf na een lange dag al helemaal genieten in de loungebank? Ook kun je als de dagen kouder beginnen te worden bij de houtkachel genieten van een warme kop koffie! In de uitbouw kun je een 6-persoontafel kwijt en dus fijne avonden beleven met vrienden en familie. De nette half-open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, namelijk een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, een koel-vries kast, vaatwasser en een combi-oven.

Slapen, dromen & douchen
Vanaf de hal is de trap naar de eerste verdieping te bereiken. Vanuit de overloop bereik je 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van behangen wanden en een laminaatvloer. De moderne badkamer beschikt over alles wat je nodig hebt; een douche, een bad, een toilet en een wastafel. De tweede verdieping bereik je via een vaste trap. Hier bevindt zich de overloop met aansluitingen voor de wasmachine en droger en de toegang tot de vierde slaapkamer. De vierde slaapkamer is ruim en licht door de dakkapel en beschikt tevens over knieschotten. Deze woning is erg ruim en is dus ideaal voor gezinnen!

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de achterdeur in de woonkamer kom je in de ruime en fijne achtertuin terecht. In de ruime achtertuin is voldoende ruimte voor het creëren van diverse gezellige zithoeken. Hier vind je altijd wel een plekje in de zon en in de schaduw en heb je veel privacy. Ook is er een kunststof tuinhuis waar je al gereedschap op kan bergen. Daarnaast is er aan de voorzijde van de woning een berging, hier sla je met gemak je fietsen op.

Ben jij ook zo enthousiast geworden? Plan dan snel een bezichtiging in!

Bijzonderheden:
* Tussenwoning in de Dijken * Ruim van opzet door uitbouw en dakkapel * Moderne badkamer * 4 slaapkamers * Dichtbij scholen en voorzieningen * Ruime achtertuin met veel privacy * Berging *
Overdracht
Vraagprijs €275.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1978
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 142
Energie
Label B
Geldig tot 01/06/2032
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X