fbpx
C&R Makelaars

Badhuisstraat 32 4703 BJ

Bekijk op de kaart
€235.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een nette halfvrijstaande woning midden in het centrum? Goed nieuws! Je hebt hem gevonden. Binnen 5 minuten loop je de binnenstad van Roosendaal in en zie je de restaurantjes en winkels al om je heen. Een karakteristieke woning die je helemaal naar je zin kunt maken. Achter deze gevel schuilt meer ruimte dan je denkt, waaronder een ruime tuin en een erg grote woonkamer met karakteristieke elementen die terugkomen door heel de woning. Benieuwd geworden? Plan dan snel een bezichtiging in om het zelf te ervaren!

Entree
Via de voordeur kom je in brede en sfeervolle hal met een prachtige houten vloer. Hier bereik je de meterkast, de trapgang en deur naar de woonkamer.

Wonen en koken
Open de deur naar de woonkamer en geniet van de grootte die deze kamer heeft en daarnaast de prachtige lichtinval die de woonkamer met zich meebrengt. De muren zijn strak gestuukt en ook hier komt die mooie houten vloer terug. Die heerlijke grote loungebank en die mooie grote tafel passen hier perfect in! Laat je fantasie erop los en maak jouw droomwoning! De keuken is gevestigd achter de woonkamer. De gesloten keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis en afzuigkap, doordat de keuken veel ruimte heeft kun je het zeker naar wens maken. Vanuit de keuken heb je toegang tot de achtertuin.

Slapen, dromen & douchen
Terug in de hal kun je via de trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping valt gelijk de enorm ruime overloop op, die vrij in te vullen is als besteding. Hier bevinden zich de badkamer, 2 ruime slaapkamers en daarnaast nog een grote kamer die ook als slaapkamer gebruikt kan worden. De badkamer beschikt over alles wat je nodig hebt een grote doucheruimte met douchebak en een wastafel.
Ook is er een grote opbergzolder aanwezig in een van de kamers.

Tuinieren, zonnen & genieten
Houd jij van een gezellige BBQ met veel vrienden en lekker weer? Dan komt dat zeker goed met deze grote tuin die op het westen ligt. De fietsen en het gereedschap kan je kwijt in de schuur. Aan ruimte is er geen gebrek! Verder beschikt de achtertuin over een achterom met een pad langs het huis die je deelt met je leuke nieuwe buren!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1905 * Halfvrijstaande woning * Binnen 5 minuten in het centrum van Roosendaal 2 slaapkamers, mogelijkheid tot 3 Gesloten keuken*erg grote woonkamer * Badkamer met douche * tuin op westen*
Overdracht
Vraagprijs €235.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1905
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 105
Energie
Label G
Geldig tot 04/05/2027
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 2

Vergelijkbare woningen (426)

X