fbpx
C&R Makelaars

Burgemeester Schoonheijtstraat 23 4701 LS

Bekijk op de kaart
€309.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij al een tijdje op zoek naar een woning op loopafstand van het centrum, maar toch rustig gelegen en met 2 eigen parkeerplekken? Dit is 'm! Deze zeer moderne woning aan de Burgemeester Schoonheijtstraat heeft alles wat je zoekt! Om te beginnen een lichte woonkamer met pvc vloer, strak gestucte wanden en een moderne keuken met inbouwapparatuur. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers welke zijn voorzien van een laminaat vloer en strak gestucte wanden, ook vind je op deze verdieping de moderne badkamer met inloopdouche. De tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap en hier is eventueel een 4e slaapkamer te realiseren. Tot slot de achtertuin, deze is zeer netjes aangelegd en onderhoudsvrij, gelegen op het zuiden en voorzien van een achterom. Zie jij jezelf hier al wonen? Vraagprijs € 309.000,- k.k. Plan snel een bezichtiging in!

Entree
Wanneer je aan komt rijden voel je direct de gemoedelijke sfeer van deze straat. Groot voordeel van hier wonen is dat je op loopafstand van het station en centrum zit, maar dankzij de doodlopende straat toch rust ervaart. Kom binnen in de moderne hal welke is voorzien van een pvc-vloer, toilet, meterkast, trap naar de eerste etage en moderne deur naar de woonkamer.

Wonen & koken
Laat je verassen door deze sfeervolle woonkamer welke voorzien is van veel lichtinval. Voorzien van een moderne pvc-vloer, strak gestucte wanden, kunststof kozijnen en dubbel glas. De moderne open keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, combi -oven en gasfornuis. Zie jij jezelf hier al een heerlijke maaltijd bereiden?


Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal is de overloop van de eerste verdieping te bereiken. Vanuit hier heb je toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer, strak gestucte wanden, kunststof kozijnen en dubbel glas. De moderne badkamer beschikt over een wastafelmeubel, toilet en inloopdouche. Via de vaste trap loop je door naar de tweede verdieping waar je eventueel een vierde slaapkamer kunt creëren en ook deze verdieping is voorzien van een moderne laminaatvloer.


Tuinieren, relaxen en genieten
De achtertuin is te bereiken via tuindeuren in de woonkamer en is zeer netjes onderhouden. De tuin beschikt over schuur, achterom en is gelegen op het zuiden. Hier ga jij veel uurtjes doorbrengen!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 2016 * Woonoppervlakte 84 m2 * Perceel 100 m2 * Inhoud 389 m3 * Zonnige tuin * Sfeervolle woonkamer * Openslaande tuindeuren * Moderne open keuken * 3 slaapkamers met mogelijkheid tot vierde * Moderne badkamer*

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €309.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 2016
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 84
Energie
Label A
Geldig tot 26/10/2025
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X