fbpx
C&R Makelaars

Fortuinstraat 2 4701 EE

Bekijk op de kaart
€225.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een nette hoekwoning midden in het centrum? Goed nieuws! Je hebt hem gevonden. Binnen 5 minuten loop je de binnenstad van Roosendaal in en zie je de restaurantjes en winkels al om je heen. Een karakteristieke hoekwoning die je nog helemaal naar je zin kunt maken. Achter deze gevel schuilt meer ruimte dan je denkt, waaronder een ruime woonkamer met karakteristieke elementen die terugkomen door heel de woning. Benieuwd geworden? Plan dan snel een bezichtiging in om het zelf te ervaren!

Entree
Via de voordeur kom je in de sfeervolle hal met veel authentieke elementen. Via de hal bereik je de meterkast en de deur naar de woonkamer.

Wonen en koken
Open de deur naar de woonkamer en wordt verliefd op de ruimte. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en er ligt een vinylvloer. De lang gedroomde lange eettafel en zithoek past hier! Laat je fantasie erop los en maak jouw droomwoning! De keuken is gevestigd achter de woonkamer. De gesloten keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en een vaatwasser. Vanuit de keuken heb je toegang tot de achtertuin, het toilet en de bijkeuken.

Slapen, dromen & douchen
Op de begane grond bevindt zich de nette badkamer met douche, bad en badkamermeubel met wastafel. Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst 4 slaapkamers. Op de tweede verdieping bevindt zich de masterbedroom, hier is genoeg ruimte voor jouw droomslaapkamer!

Tuinieren, zonnen & genieten
Houd jij van een gezellige BBQ met veel vrienden? Dit kan in deze fijne achtertuin. De fietsen en het gereedschap kan je kwijt in een van de twee schuren. Aan ruimte is er geen gebrek! Verder beschikt de achtertuin over een vijver en een achterom.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1900 * Hoekwoning * Binnen 5 minuten in het centrum van Roosendaal * 5 slaapkamers * Gesloten keuken met inbouwapparatuur * Ruime woonkamer * Badkamer met bad en douche *
Overdracht
Vraagprijs €225.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1900
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 122
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X