fbpx
C&R Makelaars

Kelvinstraat 13 4702 RP

Bekijk op de kaart
€425.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Heb jij altijd al gedroomd van een instapklare, ruime en energiezuinige twee-onder-een kapwoning met garage en ruime parkeergelegenheid in een rustige en kindvriendelijke straat in Roosendaal? Deze tweekapper beschikt over een ruime lichte woonkamer, een moderne open keuken met inbouwapparatuur, openslaande tuindeuren, 2 ruime slaapkamers met mogelijkheid tot derde en een moderne badkamer met inloopdouche, bad en toilet. Het zonnetje is nooit ver weg met deze ruime op het westen gelegen achtertuin. Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Plan dan snel een bezichtiging in en laat je verrassen!

Welkom
De woning is gelegen in de wijk Zwanehof, aan het eind van de straat bevindt zich de basisschool en een gezellig park voor jong en oud en er spelen veel kinderen op straat. Parkeer je auto in de garage, op de oprit met carport of op de parkeerplaatsen in de straat, zo loop je beschut naar de entree. Welkom! De royale entree geeft toegang tot de trap naar de tweede verdieping, het hangtoilet, de meterkast en de woonkamer.

Wonen en koken
De ruime woonkamer beschikt over veel lichtinval en sfeer! Deze is voorzien van een erker aan de voorzijde, een moderne tegelvloer en strak gestucte wanden. De moderne keuken beschikt over een 5-pits gasfornuis met afzuiging, een combi-oven, koelkast en een vaatwasser. Terwijl je aan de eettafel zit geniet je van de activiteiten in de achtertuin, deze staat in open verbinding met de keuken vanwege de openslaande tuindeuren.

Slapen, dromen en douchen
We zijn aangekomen op de eerste verdieping. Via de overloop bereik je het toilet, twee ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is in 2017 gerenoveerd en beschikt over een inloopdouche, een bad en een badkamermeubel met wastafel. Op de tweede verdieping bevindt zich een grote ruimte waar je nog alle kanten mee op kan. Klinkt een home gym jou aangenaam? Of een derde ruime slaapkamer? Er is ook een vide gecreëerd voor extra opbergruimte, ideaal!

Tuinieren, zonnen en genieten
Via de openslaande tuindeuren in de eetkamer kom je terecht in de heerlijke achtertuin die in 2018 onder architectuur is aangelegd. De tuin is op het westen gelegen en beschikt over veel knusse plekjes om te relaxen. Wil jij genieten op de loungeset in de zon? Dan ben je hier op het juiste adres. Daarnaast beschikt de achtertuin over berging in een tuinhuis en borders.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 2006 * Energielabel B * Ruime en sfeervolle woonkamer * Moderne tegelvloer * Moderne open keuken met inbouwapparatuur * 2 ruime slaapkamers mogelijkheid tot derde * Moderne badkamer met ligbad en inloopdouche * Vide voor extra opbergruimte * Garage en oprit met carport * Binnen 10 minuten in het centrum en station van Roosendaal * Onderhoudsvriendelijke voortuin * Kindvriendelijke wijk met speeltuinen, basisscholen en een park *
Overdracht
Vraagprijs €425.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2022-10-28
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 2006
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 142
Energie
Label B
Geldig tot 29/03/2031
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (426)

X