fbpx
C&R Makelaars

Smaragddijk 64 4706 MA

Bekijk op de kaart
€725.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Start jouw dag aan Smaragddijk 64! Deze prachtige ruime vrijstaande woning met garage beschikt over ontzettend veel woonruimte, veel lichtinval, 6 slaapkamers en een ruime tuin op het westen gelegen. Daarnaast is de woning gelegen op een perfecte locatie, namelijk in een voor auto's doodlopende straat en in de kindvriendelijke wijk Dijken. Maar we willen jou nog veel meer vertellen over deze fantastische woning. Loop met ons mee en laat jezelf verassen!

Entree
De woning is gelegen in een groene omgeving en in een rustige straat waar de kinderen heerlijk op straat spelen. Parkeer de auto op je eigen oprit en dankzij de carport haal je de boodschappen voortaan altijd droog naar binnen. Welkom! De ruime hal geeft je toegang tot de meterkast, het kantoor welke ook te gebruiken is als slaapkamer, het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Wonen en koken
Dit is een zeer riante woonkamer vol warmte, sfeer en een fijne lichtinval. Daarnaast is de woonkamer voorzien van een moderne eikenhouten vloer met vloerverwarming en spachtelputz wanden. Dit noemen wij liefde op het eerste gezicht! De woonkamer is op meerdere manieren in te delen met voldoende ruimte voor een ruime zit- en eethoek. Zie jij jezelf hier al zitten in de wintermaanden met een goed boek voor de openhaard? Zet in de zomermaanden de schuifpui open, zodat de woonkamer in open verbinding staat met de achtertuin. De royale woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductie kookplaat met afzuiging, een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en een stoomoven. Tijdens het kokkerellen, klets je gezellig mee met de tafelgesprekken en heb je goed uitzicht op de spelende kinderen in de achtertuin. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken, deze is voorzien van nog een keukenblok met extra diepvries en magnetron.

Kantoor & hobby
Dit huis is van alle gemakken voorzien! Aan de voorzijde van de woning bevindt zich nog een extra kamer, hoe ideaal is dit! Ga jij deze ruimte gebruiken als kantoor, hobbyruimte of extra slaapkamer?

Slapen, dromen en douche
De eerste verdieping beschikt over 4 slaapkamers, allemaal voorzien van een moderne laminaatvloer en nette wanden. De moderne en ruime badkamer beschikt over een ligbad, toilet, douchecabine, badkamermeubel met dubbele wastafel en centrale afzuiging. Vanuit de eerste verdieping lopen we door naar de tweede verdieping. Deze beschikt over een voorzolder met aansluiting voor de wasmachine/droger en nog een ruime 5e slaapkamer met knieschotten.

Tuinieren, zonnen en genieten
Deze prachtige en keurig onderhouden achtertuin is op het westen gelegen, heel veel zon! Er is hier genoeg ruimte om een leuk speelplek te creëren of om op warme dagen gezellig te barbecueën met familie en vrienden onder de overkapping. Kortom, wij raken niet uitgepraat over deze woning. Kom je snel een kijkje nemen?

Bijzonderheden:
* Vrijstaande woning in de kindvriendelijke wijk Dijken* Veel woonruimte * Royale woonkeuken met inbouwapparatuur * Spouwmuurisolatie* Infrastructuur elektrische laadpaal aanwezig* 6 Slaapkamers * Ruim perceel * Oprit met carport * Moderne badkamer met ligbad en douche * Achtertuin gelegen op het westen * Achterom met nieuwe poort * Bijkeuken * Kantoor op begane grond * Eikenhouten vloer met vloerverwarming * Elektrische screens * Open haard * Schuifpui naar achtertuin * Dakramen met verduistering en zonnewering * Volledig voorzien van dubbele beglazing * CV- ketel 2021 * Ruime garage * Zonneluifels voor-zij-achterkant *
Overdracht
Vraagprijs €725.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 1986
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 240
Energie
Label C
Geldig tot 18/05/2028
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X