fbpx
C&R Makelaars

Klaproosberg 5 4708 KG

Bekijk op de kaart
€245.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Start vanaf nu je dag aan de Klaproosberg 5 in Roosendaal, hier kun je heerlijk genieten van een instapklare tussenwoning in de jonge en kindvriendelijke wijk de Tolberg. Met het buitengebied om de hoek en op een kwartiertje fietsen van het stadscentrum woon je hier rustig, maar ook centraal. Door de huidige bewoners is het woonhuis met smaak ingericht en afgewerkt, zo beschikt de woning over een open keuken met inbouwapparatuur, 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3) en een moderne badkamer. De diepe achtertuin is op het oosten gelegen en voorzien van nette erfafscheiding, een berging en een achterom. Zie jij jouw meubels hier al staan?

Entree
Parkeer de auto op de parkeerplaatsen voor de deur en loop via de voortuin naar de voordeur. Deze geeft je toegang tot de hal met meterkast, het toilet en de woonkamer.

Wonen & koken
Het huis waar je gelukkig van wordt! In de woonkamer heb je de ruimte om lekker samen te zijn, een open lichte leefruimte voorzien van een nette laminaatvloer, spachtelputz wanden, de trapkast, de trap naar de eerste verdieping en de deur naar de achtertuin. De woonkamer biedt alle ruimte voor een gezellig zit- en eethoek. De open keuken beschikt over voldoende opbergruimte en diverse inbouwapparatuur zoals o.a. een 4-pits gasfornuis met afzuiging, vaatwasser en een koelkast. Wonen is beleving, een ongrijpbaar gevoel dat overtuigd en dat is zonder twijfel wat je hier gaat ervaren!

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de woonkamer bereik je de eerste verdieping. Op de eerste etage heb je twee ruime slaapkamers, hetgeen eenvoudig is om te bouwen naar 3 slaapkamers en welke beide voorzien zijn van een laminaatvloer en spachtelputz wanden. Tevens bevindt zich op deze etage een vaste kast met aansluiting wasmachine en droger en de moderne badkamer met douche, badkamermeubel met wastafel en een toilet.

Tuinieren, zonnen en genieten
Via de woonkamer bereik je zonnige tuin welke op het oosten gelegen is. Je hebt altijd wel ergens een plek in de zon én in de schaduw. De nette tuin is voorzien van erfafscheiding, een achterom en een fijne berging. Bovendien heb je alles bij de hand. Je fietst met gemak naar het centrum, de supermarkt is niet ver weg, parkeren is geen enkel probleem en je woont heerlijk rustig. Nodig je vrienden maar vast uit voor de zomer BBQ!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1996 * Goed onderhouden tussenwoning in de Tolberg * Sfeervolle woonkamer met open keuken * 2 ruime slaapkamers, mogelijkheid tot 3 * Moderne badkamer * Zonnige achtertuin op het oosten * Achterom * Berging * Volledig voorzien van dubbelglas * Speeltuintjes en speelveldjes in de buurt *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €245.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1995
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 76
Energie
Label B
Geldig tot 31/01/2025
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X