fbpx
C&R Makelaars

Cipresberg 43 4707 DJ

Bekijk op de kaart
€275.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een woning in de kindvriendelijke wijk Tolberg? Deze gezellige hoekwoning aan de Cipresberg staat bij ons in de verkoop! Deze woning beschikt over 3 slaapkamers en een volwaardige tweede verdieping waar een vierde royale slaapkamer gerealiseerd kan worden. Dan zijn we nog niet begonnen over de super royale achtertuin welke op het oosten gelegen is. Dat betekent zon en schaduw! Kortom: een comfortabele en instapklare woning is hier ontstaan en dat laten we je graag beleven.

Entree
Parkeer de auto op de oprit en kom gezellig verder. Via de voordeur kom je in de hal terecht, welke is voorzien van een nette tegelvloer. Via de hal heb je toegang tot de meterkast, het toilet en de woonkamer.

Wonen en koken
Aan lichtinval geen gebrek! Dit is een perfecte ruimte voor een gezellige woonkamer te creëren met speelhoek. De woonkamer beschikt over een net aangelegde tegelvloer. De openkeuken beschikt over een inductiekookplaat, afzuigkap, magnetron en een koelkast. Aan de zijkant van de woning is er een mogelijkheid tot uitbouw.

Slapen, dromen en douchen
Via de trap in de woonkamer zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De moderne badkamer is voorzien van badkamermeubel met wastafel, een toilet en bad-douche combinatie. Ook is er een radiator geplaatst, ideaal voor warme handdoeken. Via de vaste trap in de hal zijn we aangekomen op de tweede verdieping waar zich een volwaardige tweede verdieping bevindt. Altijd al gedroomd van een thuisgym? Of heb jij behoefte aan en vierde royale slaapkamer, hier kan het waar gemaakt worden.

Tuinieren, zonnen en genieten
In deze super ruime tuin kan nog heel veel! Daardoor is er ook de mogelijkheid voor een uitbouw. De tuin is voorzien van bestrating, een buitenberging, 2 overkappingen en een achterom. Dit is een ideale plek in elk seizoen!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1985 * Achtertuin op het oosten * Instapklaar * Beneden verdieping voorzien van houten kozijnen met dubbel glas * Rolluiken * Ruime buitenberging * Oprit *
Overdracht
Vraagprijs €275.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1985
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 101
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Vergelijkbare woningen (425)

X