fbpx
C&R Makelaars

Passenberg 47 4707 RM

Bekijk op de kaart
€525.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Achteraf wonen maar toch dicht bij de voorzieningen. Is dit jouw droomwens? Deze instapklare vrijstaande woning staat bij ons in de verkoop. Geniet van de ruime woonkamer met vloerverwarming, de moderne keuken en maar liefst 4 royale slaapkamers. De tuin biedt een prachtig uitzicht over de weilanden en het buitengebied! Deze woning wil je niet missen! Wij leiden jou graag rond. Tot snel!

Entree
Parkeer de auto op de oprit en begeleid jezelf naar de voordeur. Wij openen de voordeur. Welkom in de royale hal welke beschikt over de garderobehoek, een ruim toilet, de meterkast, de wasruimte, toegang tot de woonkamer en de keuken en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Wonen en koken
Via de hal zijn we aangekomen in de woonkamer met super veel lichtinval! De woonkamer is volledig voorzien van houtlook PVC met vloerverwarming. Heerlijk voor in deze koudere dagen! De wanden zijn strak gestuct. Er is een heerlijk plekje in de woonkamer gecreëerd bij de houtkachel en de woonkamer is ruim genoeg om tevens een grote eettafel en speelhoekje voor de kinderen te creëren. De ruime gesloten keuken biedt voldoende ruimte voor jouw kookkunsten! De luxe keuken is volledig vernieuwd in 2021 en beschikt over een vaatwasser, oven, Quooker en 5-pits-gasfornuis. Kokkerellen maar!

Slapen, dromen en douchen
Via de trap in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. De eerste verdieping is voorzien van een laminaat vloer en strak gestucte wanden. Hier bevinden zich 4 riante slaapkamers welke keurig netjes afgewerkt zijn en dienen waarvoor je maar wilt. Kinderkamers, een handige thuis- werkplek, walk-in-closet. Het is allemaal mogelijk! De ruime badkamer beschikt over een douche, bad, badkamermeubel met dubbele wastafel, centrale afzuiging en inbouw spots. Via de inbouwkast in één van de slaapkamers bereiken we de zolder met vaste trap. De zolder is erg ruim en kan door de daglichttoetreding eventueel ook als extra werk- of hobbykamer gebruikt worden.

Tuinieren, zonnen en genieten
Deze heerlijke tuin is gelegen op het zuidoosten, dat betekent altijd zon en schaduw! De tuin dient nog aangelegd te worden, maar biedt veel mogelijkheden. Zie jij die toffe veranda met buitenkeuken en speelhoek voor de kinderen hier al staan? Het is allemaal mogelijk in deze ruime tuin! Het uitzicht vanuit de tuin is prachtig, je kijkt uit over de weilanden en ziet de paarden galopperen in de wei erachter. Aan de achterzijde is daarnaast een inrit richting de Kruisstraat, welke aangelegd kan worden als oprit en waar eventueel nog een berging of garage gerealiseerd kan worden. Kortom, een prachtige vrijstaande woning op een toplocatie! Met wie kom jij een kijkje nemen?

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1998 * Vrijstaande woning op toplocatie * Houtkachel * Keuken vernieuwd in 2021 * Schilderwerk binnen 2021 * Moderne PVC vloer 2021 * 4 riante slaapkamers * CV-ketel 2015 * Houten kozijnen met dubbelglas en rolluiken * Tuin op het zuidoosten*
Overdracht
Vraagprijs €525.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1998
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 164
Energie
Label B
Geldig tot 31/07/2029
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X