fbpx
C&R Makelaars

Frans Halslaan 6 4703 GS

Bekijk op de kaart
€275.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Zoek jij een leuke moderne tussenwoning in het centrum van Roosendaal? Lees dan vooral verder. De woning ligt gelegen tussen de Kade en de nieuwe wijk Stadsoevers in met leuke speeltuintjes. Je bent ook zo in het centrum met leuke terrasjes. Denk hierbij aan ''SPOT'' een leuke gelegenheid om een drankje te drinken met vrienden. Niet alleen is de woning gelegen op een leuke locatie, de woning is voorzien van energielabel B en van maar liefst 8 zonnepanelen.
Deze moderne tussenwoning is helemaal af, dus perfect wanneer jij geen zin hebt om je handjes uit de mouwen te steken. De woning is voorzien van drie ruime slaapkamers + een hele moderne badkamer en keuken.

Entree
Parkeer de auto voor de deur en loop met ons mee. Via de voordeur komen wij terecht in de ruime hal, deze hal heeft verbinding tot de meterkast, het toilet en de woonkamer.

Wonen & koken
Bij het openen van de deur naar de woonkamer bevindt zich aan de voorzijde de leuke zithoek, wat gelijk opvalt zijn de vele raampartijen in de woonkamer. Dit zorgt voor erg veel natuurlijk licht. Als wij door de woonkamer heen lopen komen wij uit bij de open keuken. Deze zeer moderne keuken heeft alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen kokkerellen. De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven en een inductie kookplaat (Siemens). De vloer in de hal en keuken zijn voorzien van leuk PVC.

Slapen, dromen & douchen
Via een deur in de woonkamer kom je uit bij de trap naar boven en de berging (voorheen trappenkast), als wij via de trap naar boven lopen komen wij uit in de overloop. De overloop biedt een doorloop naar drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping. In de in totaal drie ruime slaapkamers kan je jouw eigen kingsize bed gemakkelijk kwijt en door de vele raampartijen die aanwezig zijn, komt hier veel natuurlijk licht binnen. Voorheen zaten er vier slaapkamers in deze woning, mocht je dit willen kan je er dus weer gemakkelijk vier slaapkamers van maken. Één slaapkamer is voorzien van een opbouw, waardoor deze slaapkamer ruimer is. De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Bovendien zijn de slaapkamers ook voorzien van strak gestucte wanden en mooi laminaat op de vloer. Als we doorlopen naar de badkamer, kom je erachter wat een schitterende badkamer dit is! De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche met een ingebouwde regendouche, een badkamermeubel met wastafel, hangend toilet en een radiator. De badkamer is ook voorzien van een centrale afzuiging, vloerverwarming en een vaste speaker installatie die voorzien is van bluetooth.

Yes, nóg een laag woonplezier. De overloop van de tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap. Op de tweede etage bevindt zich één grote slaapkamer met een groot dakraam. Hierdoor krijg je een ruime zolder waar veel licht binnenkomt.

Tuinieren & genieten
Houd je van relaxen in de tuin, dan is dit dé ideale tuin voor jou! Deze ruime tuin biedt alles wat jij nodig hebt. Je kan hier gezellig barbecueën met vrienden en/of familie.
Mocht je interesse hebben, plan dan zo snel mogelijk een bezichtiging in!

Bijzonderheden: Energielabel B* Tussenwoning`* Centrale ligging* in de nieuwe wijk Stadsoevers* Zeer moderne keuken (2016) en badkamer (2016)* Koelkast en inductie uit 2022* Moderne meterkast* 8 zonnepanelen* Cv-ketel uit 2019* Centrale afzuiging in de badkamer* Boeiborden in 2021 vernieuwd* Zowel kunststof als hardhouten kozijnen* Tuin met schuur* speeltuintjes * SPOT *Raam + kozijnen in de master vernieuwd in 2021* Veiligheidssloten onlangs geplaatst*
Overdracht
Vraagprijs €275.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2022-11-28
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 97
Energie
Label B
Geldig tot 10/02/2026
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (422)

X