fbpx
C&R Makelaars

Doctor Schaepmanlaan 1d 4702 GT

Bekijk op de kaart
€259.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Deze verassend ruime tussenwoning is gelegen aan een woonerf en ligt op loopafstand van het centrum. De woning heeft maar liefst 3 slaapkamers, een moderne keuken, nette badkamer, een ruime tuin en een dakterras op de tweede verdieping. Ben jij op zoek naar een instapklare woning in de Fatimawijk en ben je enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging.

Entree
Parkeer je auto in de straat of achter op het plein en loop via de voortuin naar de voordeur. Kom binnen! De hal is voorzien van een eikenhouten vloer en spachtelputz wanden. In de hal bevindt zich de meterkast en de deur naar de woonkamer.

Wonen & Koken
Wat een sfeervolle ruimte! De woonkamer is voorzien van een eikenhouten vloer en spachtelputz wanden. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het eetgedeelte. Heerlijk lang tafelen met vrienden met uitzicht over de tuin. In de zomer zet je de openslaande deuren open, zodat de tuin een verlenging is van de woonkamer. De moderne keuken is ook van alle gemakken voorzien, deze beschikt over een inductiekookplaat met afzuigkap, koelkast, combi-oven en een vaatwasser. Terwijl je aan het kokkerellen bent, zie je de kinderen spelen in de achtertuin. Via de woonkamer heb je toegang tot de gang, hier vindt je het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Slapen, dromen & douchen
Op de eerste verdieping bevindt zich de eerste slaapkamer, de nette badkamer en de cv/wasruimte. Alle vloeren zijn voorzien van een laminaat vloer en spachtelputz wanden. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ligbad, een wastafel, een toilet en een radiator. We komen via de vaste trap aan op de tweede verdieping. Hier zijn nog twee slaapkamers te vinden. De tweede verdieping is voorzien van een laminaat vloer en spachtelputz wanden. Voor een heerlijk rust momentje neem je plaats op het dakterras met een lekkere kop thee en een magazine, deze is op het zuiden gelegen, dus geniet je van het zonnetje! Deze grenst aan een van de slaapkamers. Een eigen werkkamer nodig? Er zijn hier genoeg mogelijkheden.

Tuinieren, zonnen & genieten
Deze onderhoudsvrije tuin is voorzien van sierbestrating, plantenborders, een houten berging, nette erfafscheiding en een achterom. Je kan hier een gezellige zit en eethoek creëren en in de achtertuin heb je altijd een plekje in de zon, vanwege het schuine dak waar de zon overheen draait. Nodig jouw vrienden alvast uit voor de BBQ!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1999 * 3 slaapkamers * Dakterras op de tweede verdieping * Moderne keuken met inbouwapparatuur * Nette badkamer * Kindvriendelijke buurt * Gelegen aan een woonerf *
Overdracht
Vraagprijs €259.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1999
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 100
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (409)

X