fbpx
C&R Makelaars

Beryldijk 20 4706 EA

Bekijk op de kaart
€294.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke, goed onderhouden uitgebouwde woning met garage in de Dijken? Sla snel je slag! Deze tussenwoning heeft een sfeervolle woonkamer, moderne leefkeuken, 4 slaapkamers en een knusse tuin met veel privacy die op het westen gelegen is. Speelveldjes en basisscholen in de buurt en binnen 10 minuten fiets je naar het centrum van Roosendaal. Kortom, een hele fijne woning waar je lang van kunt genieten! Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Parkeer de auto aan de voorzijde van de woning op de ruime oprit of zet je auto direct in de garage. Via de voordeur kom je in de hal terecht welke toegang geeft tot de meterkast, het toilet en de woonkamer.

Wonen & koken
Een open lichte leefruimte voorzien van mooie laminaat tegels, spachtelputz wanden en een opbergkast. De ruime woonkamer biedt voldoende plek voor een gezellige zit-en eethoek. De moderne leefkeuken bevindt zich in de uitbouw en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met afzuiging, combi-oven, oven, vaatwasser en koelkast. Tevens is er veel lichtinval door de lichtkoepel boven de keuken.

Slapen, dromen & douchen
Vanaf de woonkamer is de wenteltrap naar de eerste verdieping te bereiken. Vanuit de overloop bereik je 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van behang en een nette laminaatvloer. De masterbedroom heeft toegang tot het balkon. De badkamer beschikt over een douche, hangtoilet en een badkamermeubel met wastafel. De tweede verdieping bereik je via een vaste wenteltrap. Hier bevindt zich de voorzolder en een extra ruime slaapkamer. Tevens is er berging achter de knieschotten.

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de leefkeuken of de achterom kom je in de zonnige achtertuin terecht. De achtertuin is op het westen gelegen en keurig netjes aangelegd met nette erfafscheiding, tegels en plantenborders. In deze achtertuin is er de gehele dag wel een plekje in de zon als de schaduw te vinden met het zonnescherm. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de berging met extra ingebouwde keukenwand en de garage. Kortom, voldoende ruimte voor je tuingereedschap, fietsen of auto!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1976 * Woonoppervlakte 136 m2 * Inhoud 524 m3 * Perceel 158 m2 * Goed onderhouden tussenwoning in de Dijken * Gezellige woonkamer * 2 aparte gedeeltes zithoek en eethoek * Opbergkast * Moderne leefkeuken met inbouwapparatuur * 4 slaapkamers * Gezellige achtertuin op het westen gelegen * Zonnepanelen ter overname* Rolluiken 1e verdieping achterzijde * Berging met licht en elektra * Speelveldjes en basisscholen in de buurt * Garage*
Overdracht
Vraagprijs €294.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1978
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 136
Energie
Label B
Geldig tot 03/09/2031
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X