fbpx
C&R Makelaars

Boulevard Antverpia 7 4703 AV

Bekijk op de kaart
€480.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wat een fantastisch karakteristiek huis is dit! Een parel van een woning op een prachtige locatie aan de Boulevard Antverpia. Zeg nou zelf, hoe vaak kom je zo’n woning tegen op loopafstand van het centrum en station, met beschikking over een eigen garage en zeer royale tuin? Daarnaast beschikt de woning over een riante woonkamer en vier slaapkamers met mogelijkheid tot een vijfde. Ben jij al overtuigd? Vraagprijs €480.000 k.k Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Parkeer je auto in je eigen garage en kom gezellig binnen in deze sfeervolle vrijstaande woning. Via de hal bereik je het toilet, de woonkamer, berging en loop je via de trap door naar de eerste etage.

Wonen & koken
De sfeervolle uitgebouwde woonkamer is erg ruim en beschikt over veel lichtinval. Verder beschikt de woonkamer over een houten vloer, gestucte wanden en een sfeervolle houthaard. Vanuit de woonkamer bereik je de fijne gesloten keuken welke is voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Tevens bereik je vanuit de woonkamer de wasruimte met CV-ketel en de ruime kelder.

Slapen, dromen & douchen
Wanneer je boven komt word je aangenaam verrast door de ruimtes en mogelijkheden. Op de eerste verdieping beschikt deze woning over 3 slaapkamers, een ruime badkamer met ligbad en wasmeubel en een apart toilet. Op de tweede verdieping vind je nog eens 2 mooie ruimtes. Hier creëer je met gemak een extra slaapkamer en hobby- of werkruimte. Kortom, aan ruimte geen gebrek!

Tuinieren, zonnen & genieten
Hebben we al gezegd dat deze woning een perceel van maar liefst 314 m2 heeft? De tuin is prachtig aangelegd met verschillende zithoeken en een prachtige vijver. Wanneer je groene vingers hebt kun je hier je geluk niet op. De tuin is netjes onderhouden en voorzien van een achterom. Daarnaast vind je achterin de tuin de ruime garage van circa 43m2. Deze is voorzien van elektrische garagedeur.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1926 * Woonoppervlakte 187 m2 * Inhoud 744 m3 * Perceel 314 m2 * Gelegen op loopafstand van het station en centrum* 5 slaapkamers * Ruime garage * Ruime achtertuin *
Overdracht
Vraagprijs €480.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 1926
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 187
Energie
Label F
Geldig tot 20/06/2032
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (420)

X