fbpx
C&R Makelaars

Tindijk 34 4706 TM

Bekijk op de kaart
€430.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Je boft als je dit plekje kunt bemachtigen, want waar tref je nou zo’n combi waar het gemoedelijke woonwijk gevoel hand in hand gaat met groen? Hier ben je op het juiste adres! En dat is nog niet alles, want deze toffe 2-onder-1-kapwoning is in de afgelopen jaren volledig gemoderniseerd dus hier zet je jouw meubels zo binnen! Ben jij benieuwd wat deze woning nog meer te bieden heeft? Loop dan met ons mee!

Entree
Parkeer je auto op de parkeerplaatsen voor de deur of op de ruime oprit. Welkom! De kids spelen hier lekker op straat en jij kunt je uitleven met een flinke wandel- of hardloopronde want aan het einde van de straat loop je zo het buitengebied in! Je komt de woning binnen in de hal waar de meterkast, een modern toilet, de deur naar de woonkamer en de trapopgang zich bevinden.

Wonen & koken
Gezelligheid en sfeer, dat proef je als je de royale woonkamer in komt. De woonkamer heeft een fijne lichtinval door de grote raampartijen aan weerszijden van de woonkamer. De woonkamer is voorzien van spachtelputz wanden, een mooie laminaatvloer en een houten loftdeur om de woonkamer en keuken van elkaar te scheiden. De gezellige zithoek bevindt zich aan de voorzijde van de woning en gezellig tafelen met vrienden doe je aan de tuinzijde. De moderne keuken bevindt zich aan de tuinzijde en is vernieuwd in 2018 en is voorzien van een inductiekookplaat met afzuiging, een Quooker, koelkast, vaatwasser en een combi-oven. Een lekkere maaltijd bereiden zal in de toekomst geen probleem meer zijn in deze mooie keuken! Via de keuken bereik je de bijkeuken met een toffe inbouwkast en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanuit hier heb je inpandig toegang tot de ruime garage en directe toegang tot de achtertuin.

Slapen & douchen
Vanaf de trap in de hal kom je op de overloop terecht. Deze geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer en spachtelputz wanden. De moderne betegelde badkamer is vernieuwd in 2018 en voorzien van een douche, bad, en badkamermeubel met dubbele wastafel. Daarnaast is er een apart in 2018 gemoderniseerd hangtoilet aanwezig op deze verdieping. We nemen de trap naar de tweede verdieping. Via de voorzolder, welke zo groot is dat deze tevens als slaapkamer gebruikt kan worden, bereiken we de volgende slaapkamer. Voldoende plek dus voor iedereen!

Tuinieren, zonnen & genieten
De modern aangelegde achtertuin is voorzien van nette erfafscheiding, mooie bestrating, borders, kunstgras en een elektrisch zonnescherm. De eyecatcher is echter de mooie veranda met buitenberging. Hier ga je heel wat avonden doorbrengen met vrienden en familie!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1997 * 2-kapper in populaire wijk het Sterrebos * Kindvriendelijke woonwijk * Moderne keuken 2018 * 4 slaapkamers, mogelijkheid tot 5 slaapkamers * Moderne badkamer 2018 * Volledig gemoderniseerd * Volledig voorzien van kunststof kozijnen * Veranda * Ruime garage *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €430.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1997
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 130
Energie
Label B
Geldig tot 27/06/2030
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X