fbpx
C&R Makelaars

Tobe 13 4751 GA

Bekijk op de kaart
€450.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Yes, dit is weer zo’n pareltje waarbij het hele plaatje klopt! Gelegen op een toplocatie in de kindvriendelijke straat Tobe in Oud Gastel met alles wat je nodig hebt binnen handbereik! Deze ruime vrijstaande woning beschikt over alle eigenschappen van echt woongenot! De sfeervolle woonkamer met houtkachel, de moderne ruime woonkeuken, 4 slaapkamers en de garage die is deels omgebouwd tot praktijkruimte. Wat ga jij met deze mooie ruimte doen? Daarnaast kom je helemaal tot rust in deze stijlvolle achtertuin, wat een paradijs is dit! De royale achtertuin is op het zuiden gelegen en voorzien van een ruime overkapping met bar en jacuzzi: let’s enjoy al het moois wat Tobe 13 te bieden heeft.

Welkom
Aangekomen in de ruim opgezette straat parkeer je de auto op de oprit of een van de parkeervakken in de straat. Doordat er geen directe overburen zijn krijg je gelijk al een rustgevend gevoel en met deze onderhoudsvriendelijke voortuin zal je zeker weten benieuwd zijn naar de woning van binnen. Kom snel mee! In de hal bevindt zich het moderne hangtoilet en de toegang naar de sfeervolle woonkamer.

Wonen & koken
Aan de voorzijde van de woonkamer is een gezellige eethoek gecreëerd, wat een gezellige woonstijl en hier maakt de houtkachel het - vooral op de donkere avonden - extra sfeervol. We lopen door naar het zitgedeelte, hier is genoeg ruimte voor een ruime bank waar je lekker kunt chillen, dus: voetjes van de vloer en genieten maar! Deze ruime en moderne woonkeuken heeft de wauw-factor en aan ruimte is er geen gebrek. Deze beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een inductie kookplaat met afzuiging, koelkast, vriezer, combi-oven en vaatwasser. Laat de chef-kok maar shinen! Via de openslaande deur in de keuken bereik je de achtertuin.

Slapen, dromen & douchen
Welke kamer kies jij? Aan de straatzijde, tuinzijde of toch lekker op zolder? Met 4 slaapkamers is hier zeker genoeg keuze! Alle slaapkamers hebben glad gestucte wanden, spachtelputz wanden en laminaatvloeren. De moderne badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad met bubbels, een inloopdouche, toilet, designradiator en een badkamermeubel met wastafel. Kom heerlijk tot rust met een goed boek in het bubbelbad!

Tuinieren, relaxen & genieten
Wat een plaatje! In deze riante tuin heb je heel veel ruimte, privacy en de gunstige ligging op het zuiden verzekert jou van heerlijk veel zon de hele dag! Hier geniet je van de ruime overkapping, lekker borrelen aan de bar met een sfeervol vuurtje en uitzicht over de prachtige tuin. Daarnaast is de tuin aangelegd met een terras, gras, een schuur en een buitendouche. Zie jij jezelf al genieten van het zonnetje in de achtertuin?

Bijzonderheden:
* Vrijstaande woning in Oud Gastel * Garage deels omgebouwd tot praktijkruimte * Bouwjaar 1975 * Sfeervolle woonkamer met houtkachel * Moderne woonkeuken met inbouwapparatuur * Moderne badkamer met bubbelbad en inloopdouche * 4 slaapkamers * Voorzolder met aansluiting wasmachine en droger * CV-ketel 2010 * Schuur * Volledig voorzien van rolluiken * Ruime overkapping met jacuzzi, bar en loungegedeelte * Achterom * Buitendouche *
Overdracht
Vraagprijs €450.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1975
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 123
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
X