fbpx
C&R Makelaars

Kasteelstraat 23 4724 AR

Bekijk op de kaart
€375.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Hé, jij daar! Staat jouw Pinterest vol met woonideeën en heb je alle bekende woonmagazines al grondig doorgelezen? Dan is het nu tijd om die dromen werkelijkheid te laten worden in de meest populaire straat van Wouw! Deze moderne 2 onder 1 kapwoning beschikt over een ruime oprit met garage, een sfeervolle woonkamer, een moderne leefkeuken, 3 slaapkamers, een ruime tuin op het zuiden gelegen en maar liefst 15 zonnepanelen! Kortom: een comfortabele en unieke woning is hier ontstaan en dat laten we je graag beleven. Wij nemen je mee naar jouw volgende avontuur. Wij staan al te popelen, dus let’s go voor die bezichtiging!

Entree
Parkeer je auto op de ruime oprit of in de garage, welkom! In de hal bevindt zich de meterkast, het toilet, de trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.

Wonen en koken
De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en strak gestucte wanden. De sfeervolle woonkamer heeft veel licht en ruimte, maak hier jouw ideale leefruimte van. De leefkeuken is modern en beschikt over vloerverwarming, veel bergruimte, een vaatwasser, oven, magnetron en 4-pits inductieplaat met afzuiging. In de keuken is er nog genoeg ruimte voor een royale eettafel, breakfast is ready! Achter de keuken bevindt zich de wasruimte.

Slapen, dromen en douchen
Via de trap in de hal bereik je de eerste verdieping, deze is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De eerste verdieping is voorzien van een laminaat vloer en strak gestucte wanden. De badkamer beschikt over vloerverwarming, een douche, toilet en een wastafel.

Tuinieren, zonnen en genieten
Een riante tuin op het zuiden gelegen en vol privacy, dat wil toch iedereen! De vrijstaande stenen garage van ca. 24m² met openslaande garagedeur is voorzien van elektra en een bergzolder. De tuin beschikt over een enorme overkapping, bestrating, gras, nette borders en een achterom. Ook liggen er 15 zonnepanelen op het dak. Praktisch of duurzaam? Je hoeft niet te kiezen, hier kunnen we vol trots stellen: dit huis heeft beiden!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1958 * Meest populaire straat van Wouw * Moderne 2 onder 1 kapwoning * Sfeervolle woonkamer * Energielabel B * Garage met elektra en bergzolder * Leefkeuken met inbouwapparatuur * Keuken en badkamer voorzien van vloerverwarming* 3 slaapkamers * Kunststof kozijnen met dubbel glas *
Overdracht
Vraagprijs €375.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1958
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 118
Energie
Label B
Geldig tot 07/12/2030
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (31)

X